ugur1 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Direksiyon sınavını geçebilir miyim?

Merhaba motosiklet ehliyetine yazılmıstım yazılı sınavı tekte geçtim sıra geldi direksiyona ben oto motor sürmeyi biliyorum manuel bilmiyorum ehliyete manuel yazıldım bugün direksiyon dersinin ilk günüydü donuste vs sıkıntım olmadı manuel motorda fakat debriyaj gaz mantıgı olsun yarım debriyaj...
  2. U

Üniversite sınavına nasıl çalışmalıyım?

Teşekkürler
  3. U

Teşekkürler, sence bu şekilde EA 80k yapılır mi çok çalışırsam?
  4. U

Merhaba arkadaşlar bu sene 12. sınıf oldum ve EA bölümünden sınava girip sınıf öğretmenliği istiyorum 70 k EA sıralaması lazım yani. Öncelikle benim TYT mat netim gecen sene 0'dı fakat bu yaz temel atıp TYT konularından problemlere kadar geldim ve artık 6 7 net yapabiliyorum, lakin çoğu basit...
  5. U

12. Sınıf olacağım nasıl tyt mat Ve Türkçe çalışmalıyım

0 matematigim vardı ama bıyıklı mat 10 günde temel videosunu izledim ve bitirdim şu an temelim cok iyi olmasada var 12. sınıf olucam temel matematigi bitirdim şimdi ne yapmalıyım matematige nasıl calısmalıyım öneri lazım
  6. U

Devamsızlıktan Kalır Mıyım?

teşekkürler cevaplarınız için aileme dedim konuşucaklar
  7. U

ben aslında sadece son 2 ders okulda olmayacagım belki tolerans gösterirler dediğiniz gibi teşekkürler ailemle gidicem müdür yardımcısına
  8. U

heyet raporu alabilir miyim peki sizce
  9. U

hocam kalmam değil mi istemiyorum kalmak takdir falan aldım o kadar boşuna olmasını istemiyorum 1745094212 ayrıca okulda devamsızlık çok sıkı hocalar birbiri ile tartışmış ilginç şekilde bir hocamız müdür ve yardımcılarını son haftalarda devamsızlık yazılmıyor diye şikayet etmiş ondan dolayı...
  10. U

Merhabalar arkadaşlar ben 2 ay önce kolumdan platin çıkarma ameliyatı olmuştum ve bundan dolayı devamsızlığım çok arttı 9-10 gun ameliyattan dolayı gitti şimdi elimde hareket kısıtlılığı ve sinirde sıkışıklık var bundan dolayı doktora gittim fizik tedavi önerdiler ve fizik tedavi muayne saati...
  11. U

The Last Of Us part 2 yüksek fps kasma sorunu

halettim hocam teşekkürler
  12. U

orijinal
  13. U

the last of us 2 oyununu 90 120 fps arası oynuyıorum fakat hiç akıcı değil aşırı şekilde kasma hissiyatı var nasıl çözebilirim
  14. U

Kolumdaki dikişler kapanmış mı?

Yeni gördüm o gün gittim doktora sonra sargiyla kapadılar bugün pansuman için gittiğimde kapanmış dedi hemşire 1740237757 Hemşire kapandığı için sargiya gerek yok dedi batikon sürdü banada kapanmis gibi geldi ama sorayım yine bi. 1740238227 Bu sefer ki kapanmış değil mi?
  15. U

Kolumdaki dikişler kapanmış mı?

1739897493 Birde eczaneye gostersem bakarlar mi yoksa doktora mi gideyim kesin olarak
Geri