ugur1 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Üniversite İçin Hangi Kararı Vermeliyim?

sınıf öğretmenliği iş bulma acısından diğer memur mesleklerine göre daha avantajlı ve okumak istediğim bir bölüm o yüzden okuyacagım soru sordugum konular hakkında bilgisi olan yazarsa memnun olurum
  2. U

Üniversite İçin Hangi Kararı Vermeliyim?

Merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve bölüm olarak sınıf öğretmenliği düşünüyordum fakat sıralamam türkiyedekilere yetmiyor (240 k EA-20 k sözel) Kıbrıs'ta Girne Amerikan universitesine gitmeyi düşünüyorum daha sonra Türkiye'ye geçiş yapmak istiyorum geçen sene üniversite burslu olarak 190...
  3. U

Otel Komiliğinden Nasıl Sorunsuz Şekilde Ayrılabilirim?

hocam peki çıkış için imza vs vermek için otele gitmeye gerek var mı ona göre telefondan konusacagım @Gravewormszr
  4. U

tamamdır teşekkürler
  5. U

internette tazminat ihbar süresi vs diyodu onlar nedir peki hocam?
  6. U

teşekkür ederim herhangi bir ücret öder miyim peki?
  7. U

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım üniversiteye gideceğim gitmeden önce otelde komi olaraak 1 ay çalışayım dedim 1 ay calısıcagım diye mudure de demiştim o da bana zor olur 1 ay olsa bile dedi şu an 7. gün bitti yarın 8. gün başlayacak iş bana çok ağır geldi çünkü çöp, malzeme, gibi şeyler tasıyıp...
  8. U

I3 12100f ve Arc A750 Darboğaz Yapar mı

tamam teşekkürler
  9. U

şimdi baktım uyumlu değilmiş anakartım ile msi 610m pro var bende aynı işlemcinin intel tarafındaki karsılıgı nedir perfrmans ve butce olarak
  10. U

peki bende ddr4 var aynı işlemciyi alsam yakın değerler alabilir miyim
  11. U

Arkadaşlar yazdıgım PC özellikleri var bende ortalama CS 150 160 FPS Valorant 240 FPS Rust 80 90 FPS alıyrum fakat farklı bir işlemci ile bu FPS değerlerinin 2 katına hatta 3 katına cıktıgını goruyorum bahsettıgım işlemci Ryzen 5 7500F linki aşağı bırakıyorum aynı işlemciyi alsam FPS değerlerim...
  12. U

Direksiyon sınavını geçebilir miyim?

Merhaba motosiklet ehliyetine yazılmıstım yazılı sınavı tekte geçtim sıra geldi direksiyona ben oto motor sürmeyi biliyorum manuel bilmiyorum ehliyete manuel yazıldım bugün direksiyon dersinin ilk günüydü donuste vs sıkıntım olmadı manuel motorda fakat debriyaj gaz mantıgı olsun yarım debriyaj...
  13. U

Üniversite sınavına nasıl çalışmalıyım?

Teşekkürler
  14. U

Teşekkürler, sence bu şekilde EA 80k yapılır mi çok çalışırsam?
  15. U

Merhaba arkadaşlar bu sene 12. sınıf oldum ve EA bölümünden sınava girip sınıf öğretmenliği istiyorum 70 k EA sıralaması lazım yani. Öncelikle benim TYT mat netim gecen sene 0'dı fakat bu yaz temel atıp TYT konularından problemlere kadar geldim ve artık 6 7 net yapabiliyorum, lakin çoğu basit...
Geri