sınıf öğretmenliği iş bulma acısından diğer memur mesleklerine göre daha avantajlı ve okumak istediğim bir bölüm o yüzden okuyacagım soru sordugum konular hakkında bilgisi olan yazarsa memnun olurum
Merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim ve bölüm olarak sınıf öğretmenliği düşünüyordum fakat sıralamam türkiyedekilere yetmiyor (240 k EA-20 k sözel) Kıbrıs'ta Girne Amerikan universitesine gitmeyi düşünüyorum daha sonra Türkiye'ye geçiş yapmak istiyorum geçen sene üniversite burslu olarak 190...
Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım üniversiteye gideceğim gitmeden önce otelde komi olaraak 1 ay çalışayım dedim 1 ay calısıcagım diye mudure de demiştim o da bana zor olur 1 ay olsa bile dedi şu an 7. gün bitti yarın 8. gün başlayacak iş bana çok ağır geldi çünkü çöp, malzeme, gibi şeyler tasıyıp...
Arkadaşlar yazdıgım PC özellikleri var bende ortalama CS 150 160 FPS Valorant 240 FPS Rust 80 90 FPS alıyrum fakat farklı bir işlemci ile bu FPS değerlerinin 2 katına hatta 3 katına cıktıgını goruyorum bahsettıgım işlemci Ryzen 5 7500F linki aşağı bırakıyorum aynı işlemciyi alsam FPS değerlerim...
Merhaba motosiklet ehliyetine yazılmıstım yazılı sınavı tekte geçtim sıra geldi direksiyona ben oto motor sürmeyi biliyorum manuel bilmiyorum ehliyete manuel yazıldım bugün direksiyon dersinin ilk günüydü donuste vs sıkıntım olmadı manuel motorda fakat debriyaj gaz mantıgı olsun yarım debriyaj...
Merhaba arkadaşlar bu sene 12. sınıf oldum ve EA bölümünden sınava girip sınıf öğretmenliği istiyorum 70 k EA sıralaması lazım yani.
Öncelikle benim TYT mat netim gecen sene 0'dı fakat bu yaz temel atıp TYT konularından problemlere kadar geldim ve artık 6 7 net yapabiliyorum, lakin çoğu basit...