Merhaba motosiklet ehliyetine yazılmıstım yazılı sınavı tekte geçtim sıra geldi direksiyona ben oto motor sürmeyi biliyorum manuel bilmiyorum ehliyete manuel yazıldım bugün direksiyon dersinin ilk günüydü donuste vs sıkıntım olmadı manuel motorda fakat debriyaj gaz mantıgı olsun yarım debriyaj...
Merhaba arkadaşlar bu sene 12. sınıf oldum ve EA bölümünden sınava girip sınıf öğretmenliği istiyorum 70 k EA sıralaması lazım yani.
Öncelikle benim TYT mat netim gecen sene 0'dı fakat bu yaz temel atıp TYT konularından problemlere kadar geldim ve artık 6 7 net yapabiliyorum, lakin çoğu basit...
0 matematigim vardı ama bıyıklı mat 10 günde temel videosunu izledim ve bitirdim şu an temelim cok iyi olmasada var 12. sınıf olucam temel matematigi bitirdim şimdi ne yapmalıyım matematige nasıl calısmalıyım öneri lazım
hocam kalmam değil mi istemiyorum kalmak takdir falan aldım o kadar boşuna olmasını istemiyorum
1745094212
ayrıca okulda devamsızlık çok sıkı hocalar birbiri ile tartışmış ilginç şekilde bir hocamız müdür ve yardımcılarını son haftalarda devamsızlık yazılmıyor diye şikayet etmiş ondan dolayı...
Merhabalar arkadaşlar ben 2 ay önce kolumdan platin çıkarma ameliyatı olmuştum ve bundan dolayı devamsızlığım çok arttı 9-10 gun ameliyattan dolayı gitti şimdi elimde hareket kısıtlılığı ve sinirde sıkışıklık var bundan dolayı doktora gittim fizik tedavi önerdiler ve fizik tedavi muayne saati...
Yeni gördüm o gün gittim doktora sonra sargiyla kapadılar bugün pansuman için gittiğimde kapanmış dedi hemşire
1740237757
Hemşire kapandığı için sargiya gerek yok dedi batikon sürdü banada kapanmis gibi geldi ama sorayım yine bi.
1740238227
Bu sefer ki kapanmış değil mi?