ugur1544 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Gamepower Fujin Uygulaması Usb Okumuyor

merhabalar soruna çözüm bulabildiniz mi acaba
  2. U

CS 1.6 2025 de oynanılır mı

Oynanır neden oynanmasın , ben bazen fifa07 oynuyorum çok keyifli
  3. U

MSI Afterburner kullanırken yaşadığım sorun.

Hocam sizin programın arayüzü ile ilk arkadaşın attığında bi farklılık var dikkat ederseniz sol taraftaki simgelerden ortadaki OC yazan bölüm sizde yok arkadaşta var. Şuraya değinmek istiyorum ben de yeni bir sistem aldım bu hafta ve msi afterburner kullanmak istedim indirip kurduğum programda...
  4. U

42000TLYE BU SİSTEM ALINIR MI?

Hocam 12 gb vram şuan fazlasıyla yeterli zaten 16 ya gerek yok bence bu segmentte , link değil de incehesaptan infinity storm sistemin adı, özelleştirerek aldım henüz gelmedi
  5. U

42000TLYE BU SİSTEM ALINIR MI?

3 gün önce 7700 xt aldım bence bir tık pahalı olmuş 7600xt
  6. U

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

rx 7700 lü sistem alınır mı beyler acil cevap
  7. U

7500f 4060 ti 8gb sistem 2025 yılında alınır mı ?

Hocam kullanma tecrübem olmadı ama araştırdığım kadarıyla dlss teknolojisinin fsr dan daha üstün olduğu için istiyorum işin açığı
  8. U

Hocam parça bileşenlerini kontrol ettiniz mi , benim yaptığım şekilde b anakart , bir tık daha iyi ram ve kasa özelleştirmesi ekleyince zaten fiyat 35 36 ya atıyor 1740159631 Hocam link varsa atabilir misiniz rica etsem 4070 süperli sistem , amd istemiyorum
  9. U

Hocam 32 ye hiç bi yerde bulamıyorum , belki f/p youtube videosu yaparlarsa denk gelebilir ama onun da ne zaman olacağı belli olmuyor beklemek de istemiyorum açıkçası
  10. U

Hocam amd düşünmüyorum , genel kanı olarak nvidia taraftarıyım 1740156787 Evet aklımda o beklemedeyim, sadece böyle bir sistem ortalama bu fiyatlara alınır mı onu merak ediyorum
  11. U

Kıymetli arkadaşlar fotoğrafını eklediğim sistemi yorumlamanızı rica ediyorum , ilk defa sistemim olacak güncel oyunları göz önünde bulundurduğunuz zaman bu sistem yeterli olur mu uzun süre beni götürür mü ? 2. El düşünmüyorum bu fiyata çok daha iyi 2. El toplayabilecemizi biliyorum. Şimdiden...
  12. U

50 serisi kartlar çıktıktan sonra 40 serisi ucuzlar mı

Yani her şey daha da pahalanmadan 40 serisi almak em doğrusu gibi
  13. U

50 serisi kartlar çıktıktan sonra 40 serisi ucuzlar mı

Güncel bir sistem toplamak istiyorum bütçem 40k civarı , daha önceleri hiç ilgim olmadığı için tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum , 50 serisi ekran kartları çıktıktan sonra 40 serisi kartlar ucuzlar mı ,40 serisi çıktığında 30 a ne oldu mesela , yeni sistem kurmak için biraz daha beklemek...
  14. U

İki sistem arasında kaldım sizce hangisi?

Neden nvdia ekran kartı tercih etmiyorsun
Geri