Hocam bütçeyi arttırabilirseniz nvidia ekran kartlı bir sistem alabilirsin ama bütçen düşükse bence AMD bir sistem f/p olarak çok daha iyi olacaktır bence
Servise götürüp göstermeniz en iyis olur ama laptop için normal termal macunu yeni mi fanlarin temizliği önemli laptopunuzun model numarasını internette aratıp sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz ki ben kontrol ettim YouTube da aynı değerler var sıcaklığın biraz daha düşmesini...
Tearing (kırılma) ve stuttering (takılma) sorunlarını tamamen ortadan kaldırır. G-Sync teknolojisi sayesinde, ekranın yenileme hızı, grafik kartının çıkış hızına tam olarak uyum sağlar. Sorunuzun cevabına gelirsek bu kesinlikle bütçeyle alakalı bir şey bütçeniz yetiyorsa kesinlikle g-sync desteği...
Evet bende mod yüklü olduğu için olmadı eğer epic gamese güncelleme gelirse modu da güncellemeniz gerekiyor bir üst surumu çıktığı zaman bende lspdfr polis modu vardı sorun o yüzden kaynaklanmış
Arkadaşlar game garaj Hero7-a kyber sistemle bu sistem arasında kaldım hangisi daha iyi
https://www.gaming.gen.tr/urun/386226/gaming-tuf7700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-gaming-rx-7700-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
4060 ti 16 gb mı 7700 XT mi daha iyidir
Yarın kulaklık alıcağım Jbl tune 560 BT alınır mı? yoksa başka onerebiliceginiz model varmı bütçe 1300-1400 arası uzun süre kullanabileceğim sporda dışarda bassları iyi olması tercihim
Hocam monitörde 7-8 e çıkabilirim 2 k için iyi bir şey önerirseniz game garajdaki sistemde SSD 1 TB bu arada Asus anakart konusunde kötü değil bence ekran kartı vrami yüksek olmasıda beni cezbetti o konuda işlemci zaten güçlü bir işlemci 240 mm sıvı soğutma ekledim seçeneklerden 35.600 gibi bir...