Uğur55 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Eski Laptop hızlandırma/Öneri lazım

8 taksam
  2. U

8 mi 4 mü
  3. U

Ram olarak ne almalıyım
  4. U

Valla çok iyi olur
  5. U

Selamun aleyküm laptobum format attığım halde çok yavaş https://support.hp.com/us-en/document/c05537649 özellikleri burda hızlandırmam için ne yapmam gerekir
  6. U

Yardım Laptop Soğutucu Öneri 16.1 inç omen

Isı yükseldiği için otomatik yükseliyor soğutmasına katkı sağlarsa yüksek sesle çalışmaz diye düşündüm https://www.hepsiburada.com/rampage-ad-rc4-coldbreeze-kirmizi-ledli-2-125mm-2-70mm-isikli-fan-15-17-notebook-sogutucu-stand-pm-HB000007EXBX bunu alsam işe yararmı benim ısı problemim yok ses var
  7. U

Yardım Laptop Soğutucu Öneri 16.1 inç omen

Merhabalar laptop yüksek oyunlarda yüksek fan sesi çıkardığı için soğutucu almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. U

Yardım Laptop Güncelleme Sonrası İnternet Bağlanmıyor

Tekrar atar mısın türkçe olarak hangi komutu nasıl yazacağım veya başka bir önerin var mı
  9. U

Yardım ÖNEMLİ GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Merhabalar; w11 versiyon 24H2 03 toplu güncelleştirme yaptıktan sonra hp omen 16 laptopumda kablolu ve kablosuz internete bağlanmıyor ağ sorun gidericisinde wifi ağ bağdaştırıcı düzgün çalışmıyor ibaresi yer alıyor driverleri silip kurdum, bağdaştırıcıyı yeniden başlattım, uefi kurtarmadan...
  10. U

Yardım ÖNEMLİ GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Merhabalar; w11 versiyon 24H2 03 toplu güncelleştirme yaptıktan sonra hp omen 16 laptopumda kablolu ve kablosuz internete bağlanmıyor ağ sorun gidericisinde wifi ağ bağdaştırıcı düzgün çalışmıyor ibaresi yer alıyor driverleri silip kurdum, bağdaştırıcıyı yeniden başlattım, uefi kurtarmadan...
  11. U

Yardım ÖNEMLİ W11 GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Farede gitti şimdi takıyom 1 dakka sonra gidiyor 🙂 bunların yaptığın güncellemenin ben
  12. U

Yardım ÖNEMLİ W11 GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Onlar etkin baktım temiz önyüklemeyle açtım yine devam ediyor sorun
  13. U

Yardım Laptop Güncelleme Sonrası İnternet Bağlanmıyor

Anlamadım detaylı anlatır mısın
Geri