Uğur7 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Rtx 4090 sistem toplama Vatan bilgisayar

Aile restoranımız var başında duruyorum hocam🙂
  2. U

Tamamdır sağolun.
  3. U

Olur olur, soğutmayı başka yerden almaya karar verdim.
  4. U

Tamamdır o zaman
  5. U

Sizin attığınız helios kasa destekliyor mu arctici
  6. U

Birkaç parçayı kendimiz götürebilmemiz güzelmiş. Olmadı sıvı soğutmayı başka yerden alırım. Amazon harici Türkiye'den önereceğiniz sıvı soğutma var mı?
  7. U

Ben kendim takmayı falan beceremem de ekstra alınacak şey varsa atabilirseniz vatandaki çalışanlar sistemi toplarken takar en azından 1688663553 Oyun için kullanacağım zaten tamamdır o zaman sağolun 1688663555 Oyun için kullanacağım zaten tamamdır o zaman sağolun 1688663577 Bu konularda...
  8. U

Sizin bu attığınız parçalardan başka benim fan falan mı almam gerekecek ekstra 13900K yı soğutması için?
  9. U

Teşekkürler soğutucu ve ekran kartı önerinizi de müsait olduğunuzda söylerseniz sevinirim.
  10. U

Siz hangi ekran kartı ve sıvı soğutma modelini önerirsiniz? 1688662621 2 arkadaş sistem önerisi atmış, siz @Amanita adlı arkadaşın attığı sistem için konuştunuz değil mi?
  11. U

Kürşat Hocam da sistemi attığı zaman netleştiririm artık. Monitör, klavye vs için de ayrı bir konu açarım, ilginize teşekkürler.
  12. U

tamamdır haklısınız yeterli 2 TB
  13. U

Hocam monitör konusunda da aklımda 3 4 tane var link atacam inşallah. Bir de harddisk önerir misiniz vatandan tek eksik o kalmış önerdiğiniz parçalardan, teşekkürler
  14. U

yormayayım sizi intel olursa çok güzel olur hocam:((
Geri