Nası 20 kat kaliteli olabilir orjinalin çok tatlı bi dokusu var beyaz da kirlenmiyor bişey olmuyor iyi sallıyonuz valla 1 beyaz 1 mavi almıştım 4 ay önce gayet güzel kılıflar
Yazma kardeşim gözünü seveyim yazma kimseye de önerme şu markayı çoluk çocuk görüyor alıyor içerik okumayı bilmeden. Titanyum dioksit mi dersin yüksek şeker mi dersin düşük profil mi dersin önerilecek bir marka değil ve bu ürünün kalitesizliği öznel değil tamamiyle nesneldir.
Fazla şeker tüketiminden doğan iç organ yağlanması(karaciğer) kolesterolden daha büyük tehdit. Sabah 3 yumurta akşam 100 gram tavuk yapıştır geç durumun yoksa
Vücudumu seviyorum sağlıklı besleniyorum en kaliteli besinleri yemeye çalışıyorum 30 yaşındayım 25 gösteriyorum son 10 senede toplasan 10 kere kola içmemişimdir izole whey s tier ise 30 gram şekerli protein tozu bile diyemeyeceğim besin müsvettesi f tier falandır benim nezdimde hiç bilginiz...
Saçma sapan marka derken fellas’a değil bpn yani bestplusnutrition dedikleri markaya demiştim 100 gramda 30 gram şeker 57 gram protein diye beyan ediyor marka sitesinde ve bunu öneriyorlar fiyat performans diye…
Birader fellas satış sorumlusu musun? Mr olympia olmakla ne alakası var? İçeriği kötü diyoruz alırsın almazsın umrumda değil ama tavsiye edilecek ürün değil onu söylemeye çalışıyorum. Senden tavsiye alacak değilim belliki bilgin çok yok.
100 gramda 68 gram protein 9.4 gram şeker gözüküyor içerik olarak bayağı kötü…
1760541363
Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin