Geçen YouTube'da takılırken Turknet'in yeni "Hız İsteme" reklamına denk geldim, izlerken bir sahnede bayağı absürt bir detay takıldı gözüme.
Videoda "Hızımızı vermeyiz ama kodumuzu veririz" diye bir replik geçiyor, hemen sonrasında oyuncular cümlenin ortasında çok alakasız, garip garip...
selamlar herkese, türk telekom mobil hattımda son 3 aylık taahütüm kaldı farklı bir operatöre geçmek istiyorum ancak türk telekom bana 1500tl cayma bedeli çıkarıyor son 3 aylık fatura bedeli diyor, normalde kalan gün indirim bedeli kadar ceza çıkması gerekmiyor mu?
indirimsiz tarifem 445 TL...
Samsung kullanıyorum hemde daha üst modelini uzak dur bence, baymak çin malı, aralarında en alınacak airfel veya kaira, tcl de bakabilirsin bakır boru kullanıyor bu markalar
Evet yabancı bir forumda usb a girişli olan modelin v3 versiyonu çalıştırıyormuş öyle okudum ama bulamam şimdi onu😂
Hocam iptv kaynağı tüketiyorum yayınların öncbelleği oluyor ping çok yüksek çıkıyor bu cihazda o yüzden takılma oluyor hemde modem dibinde olmasına rağmen sanırım dünyanın en...