ugurcan1221 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Asus tuf f16 bilgisayarın garantisi 4 ay önceden başlamış

selamün aleyküm 2 gün önce trendyol üzerinden 6 ay taksitli asus tuf f16 bitane laptop aldım bu sabahta kalktım birden aklıma geldi dedim şunun garantisini bi sorgulayım açtım asusun sitesini ve seri numarasını falan girdim benim 3 ay önce aldığım asus prime anakartın bile garanti süresi 2028 de...
  2. U

Lenovo ideapad gaming 3 iyi mi? alınır mı??

Okul ve oyun için bitane laptop almayı düşünüyorum 3 tane model arasında kaldım ama bugün ki konumuz o değil şusnda araştırdığım lenovonun ideapad serisi bitane laptop buraya linkinide bıraktım merak ettiğim şeyler şunlar ilanda 90hz diye belirtilmiş ama lenovo en kötü ihtimalle yine 144 hz...
  3. U

Yenilenmiş iphone 11 alınır mı??

nasıl yani
  4. U

ya neyse konumuz o değil alsam bir sorun çıkarmı veya iade tarafında sorun çıkarırlarmı önemli olan husus bu
  5. U

reis zaten oyun oynamam ben telefondan eğer oyun oynayacak olsam şuanki telefonu biraz erteler ipad alırdım clash of clans oynuyorum aktif olarak ondada 200 fps alma niyetim yok sadece günlük kullanımda şarjı vs dayansın yeter
  6. U

yani ben birazda kendi deneyimlerimden dolayı iphone almak istiyorum örneğin cmf phone 1 i aldığımı var sayalım ben ağrıda oturuyorum çok ıssız bir yer burda ne ekranı ne bataryası hiçbir parçası yok telefon elimden düştü diyelim ne yapıcam bide ben zaten iphone 6s 7 8 8plus x s max 11 13 gibi...
  7. U

yani elimde 9 senedir elimde olan bitane 6s var babamdan bana benden kardeşime falan bütün aile kullandık halen sapasağlam ve benim telefonumdan daha seri diye ben iphone almak istiyorum bende isterdim gidip iphone 13 15 almak ama malum türkiye şartları
  8. U

Selamünaleyküm abilerim ablalarım uzun bir süredir yenilenmiş bir tane telefon almak istiyordum şu an kullandığım Redmi Note 12 Pro 4G telefonum artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor ve yeni bir telefon arayışı içine girdim. Kendime de Android telefon almama konusunda söz verdim çünkü şu ana kadar...
Geri