ugurerginn0 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım Bu Monitörlerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Teşekkür ederim
  2. U

Aoc ile bu model arasında kaldım sizin bu modeli Önerme sebebiniz nedir?
  3. U

Vg27aq5a hariç hepsinde var hocam
  4. U

Merhabalar, bu 4 monitör arasında kaldım bütçe 10 12 k arası üstüne çıkamıyorum 27 inç 2k olmasını istiyorum %50 Playstation %50 pc kullanımım var
  5. U

Yardım Pc+Ps İçin 2k 27inç Monitör Önerisi

Merhabalar, Fps oyunlarını pc geri kalan oyunları Playstation da oynuyorum 2k 27 inç monitör bakıyorum bütçe max 11 12k monitör koluyla beraber kullanıcam önerilerinizi bekliyorum
  6. U

Yardım Hangi Marka 5070 Tercih Etmeliyim

Herkese merhaba, 5070 ekran kartı alacağım her marka tarafında + - yönler var seçmem konusunda yardımcı olursanız çok iyi olur Ayrıca kart beyaz olmalı beyaz olunca çeşitlilik azalıyor ama full beyaz sistem dizdiğim için kartı beyaz istiyorum. Amd 9070xt çok öneren var ama %50 %50 iş oyun...
  7. U

Topladığım Sistem Nasıl?

Sağolun hocam değerlendireceğim
  8. U

Topladığım Sistem Nasıl?

Düzelttim 1778880423 Teşekkür ederim
  9. U

Topladığım Sistem Nasıl?

Merhabalar, ilk sistemimi kendim topluyorum aşağıdaki parçalara karar verdim birkaç parça eksiğim kaldı onlarıda tamamladığımda kasayı toplayacağım sizce topladığım sistem nasıl düzenleme/değişiklik yapmam gereken yerler varmı? önerilere açığım Ryzen 7 9700x(78003d arasında gidip geldim %50...
  10. U

Iphone 17 alınır mı ?

Her sene model yükselten biriyim geçen sene 16 proya geçtim her sene model yükseltme işi bitti bende artık çok gereksiz pahalandı telefonlar adamlar keyfine göre zam yapıyor orası ayrı zaten trde satılan fiyata yurtdışından 2 tane alıyorsun sen kampanya denk getirirsen değerlendir almada...
  11. U

Hangi anakartı seçmeliyim?

ramleri ve ekran kartını yurtdışından almayı düşünüyorum aslında bu şekilde fiyat olarak bayağı farkediyor
  12. U

Benimde seçimim o yönde olacak gibi özellik olarak iyi seviyede birde full beyaz sistem dizdiğim için cezbetti beni
  13. U

herkese merhaba, sıfırdan pc topluyorum çoğu parçayı karar verdim ama anakart konusunda kararsız kaldım kısaca sistem özellikleri işlemci R7 7800X3D rtx5070 32 gb ram 1, ASUS ROG STRIX B850-A 2, MSİ MPG B850 EDGE Tİ 3, GİGABYTE X870E AORUS ELİTE öneri araştırma yoluyla bu 3 anakartı buldum...
Geri