sanmıyorum hocam sıvı soğutucu gayet performanslı çalışıyor sıcaklık testleri gayet stabil ama tekrardan bakacağım 2k monitörüm olmadığı için 2k tercih etmiyorum gereksiz geliyor
belirtiğim sistem özeliklerinde veriyorda hocam mesele o değil mesele şu benzeri sistemler ile 500 600 fps alan videolar izledim neden bende öyle olmuyor onu çözemedim
Herkese merhaba hayırlı forumlar aşağıda belirtmiş olduğum sisteme sahibim ama anormal bir şekilde cs2 de 1920 x 1080 ultra ayarlada 200 - 300 küsür bandında fps 2k çözünürlükte 150 - 200 arası fps 1024x768 en düşük ayarlarda ise fps dahada kötüleşiyor 100-150 arasında kalıyor sıcaklık değerleri...
Merhaba herkeze hayırlı günler yayıncılık platformuna başlamayı düşünüyorumda sistem özeliklerim aşağıdaki gibi yeterli olurmu , olmazmı ve platform olarak hangisini tercih etmeliyim genel olarak oynayacağım oyunlar cs2 , valorant , gta v vb. oyunlar
Donanım Özelliklerim
Anakart : Asus Rog...
Merhaba Herkese Hayırlı Günler Bu görselde belirttiğim 4 pinli kabloyu anakartta nereye bağlayabilirim? Bir türlü çözemedim. Veya çevirici falan mı almam gerekiyor?
Ürün Linki ...
Merhaba arkadaşlar asus rog strix scar ııı rtx 2070 32 ram i7-9750 h işlemcili laptopumda oyun oynarken işlemci sıcaklığı sürekli 95 seviye bandında ısınıyor termal macunlarınıda yeni değiştirdim bu normal birşeymi bilgisi olan varsa bilgi verirse gerçekten çok sevinirim oyunları ultra ayarlarda...