Ugurozak isimli üyenin son içerikleri

1. U

Fps sorunu rx 6700xt ryzen 5 5600

Kasanın hava akışı dersen maşALLAH'ı var püfür püfür yan cama dokununca ısınma hissetmiyorsun bile
  2. U

sanmıyorum hocam sıvı soğutucu gayet performanslı çalışıyor sıcaklık testleri gayet stabil ama tekrardan bakacağım 2k monitörüm olmadığı için 2k tercih etmiyorum gereksiz geliyor
  3. U

bilmiyorum hocam günlerdir araştırıyorum ama herhangi bir çözüme ulaştıramadım
  4. U

belirtiğim sistem özeliklerinde veriyorda hocam mesele o değil mesele şu benzeri sistemler ile 500 600 fps alan videolar izledim neden bende öyle olmuyor onu çözemedim
  5. U

Gerçekten bir hayli saçma bir sürü video izledim 700 800 fps bile alanlar var benzeri sistemler ile
  6. U

Herkese merhaba hayırlı forumlar aşağıda belirtmiş olduğum sisteme sahibim ama anormal bir şekilde cs2 de 1920 x 1080 ultra ayarlada 200 - 300 küsür bandında fps 2k çözünürlükte 150 - 200 arası fps 1024x768 en düşük ayarlarda ise fps dahada kötüleşiyor 100-150 arasında kalıyor sıcaklık değerleri...
  7. U

Yayıncılık için ekipman ve platform önerisİ

Hocam çok zor inan aktif muhasebeci olarak çalışıyorum akşamları 3 4 saat pcde oyun oynuyorum ondan dolayı yayıncılık yapmak istemem
  8. U

Yayıncılık için ekipman ve platform önerisİ

Merhaba herkeze hayırlı günler yayıncılık platformuna başlamayı düşünüyorumda sistem özeliklerim aşağıdaki gibi yeterli olurmu , olmazmı ve platform olarak hangisini tercih etmeliyim genel olarak oynayacağım oyunlar cs2 , valorant , gta v vb. oyunlar Donanım Özelliklerim Anakart : Asus Rog...
  9. U

4 Pin 5 v Rgb Anakart Giriş

4 pin var hocam doğru ama ürün 5 v anakart 12 v sorun olmaz mı
  10. U

4 Pin 5 v Rgb Anakart Giriş

Merhaba Herkese Hayırlı Günler Bu görselde belirttiğim 4 pinli kabloyu anakartta nereye bağlayabilirim? Bir türlü çözemedim. Veya çevirici falan mı almam gerekiyor? Ürün Linki ...
  11. U

Laptop Isınma Sorunu

Güncel +++
  12. U

Laptop Isınma Sorunu

Net olarak bir şey öğrenebilsem ona göre yol izleyecem hocam
  13. U

Laptop Isınma Sorunu

++++++Güncel
  14. U

Laptop Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar asus rog strix scar ııı rtx 2070 32 ram i7-9750 h işlemcili laptopumda oyun oynarken işlemci sıcaklığı sürekli 95 seviye bandında ısınıyor termal macunlarınıda yeni değiştirdim bu normal birşeymi bilgisi olan varsa bilgi verirse gerçekten çok sevinirim oyunları ultra ayarlarda...
  15. U

Rtx 2070 dlss güncelleme laptop

Herhangi bir manuel driver indirip güncellemem gerekiyormu hocam laptop kullanıcısıyım
Geri