f/p makine aranıyorsa Ryzen'den şaşmamalı.. bi tık ileri dönük olsun diye düşünerekten benim tercihim ; Ryzen5 3600
anakart tarafında seçenek bol fakaaat .. m.2ssd olması ŞART. mümkünse pcie 4.0.. f/p olacak da, bi tık da ileri bakmak lazım.
wifi destekli bi anakart olsa ( tamam tamam vurmayın...
Konu ağlama duvarı olmuş. 20 30 yorumlular basmış diyen boşlar olmuş. Zenginin parası züğürdün çenesine musallat olmuş. Olsun be siz olsanız da dönüyor dünya 😁
kasa ile gelen bir sürü kablo mevcut. orada rgb kablosu da var. RGB kablosunu, kasanın arka kapağını açarak, RGB kontrolcüsüne bağlayabilirsin.
normal şartlarda PSU RGB si çalışır, ancak konrolsüzdür. panele bağladığında ise yazılım ile psu'nun rgb si ile iletişime geçebilirsin.
ayrıca...
şöyle göndereyim. boş portları (muhtemel kablonun takılacağı yerler) mavi oklarla işaretledim..
montajlanmış bir sistemde foto görmek iyi olurdu.. çalışmayan aksam da yok.. kafamı orası karıştırıyor
1622557631
kasanın ön panel fotosunu birazdan gönderiyorum
anakartın fotoğrafını atar mısın? karşılaştırarak ben bulabilirim ?
bilerek atmıyorum esasında. çünkü cidden anlamsız olacak. ön panelden iki kablo geliyor. biri yassı biri oval. oval olanın ucu boş..