Arkadaşlar arkadaşım için 30k civarlarında laptop arıyoruz. Fifa ve CS2 Dışında pek oyun oynamaz. Bu civarlarda uzun süre götürecek bir laptop tavsiye edebilir misiniz çok teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-nh-qncey-00116-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-anv15-51-pm-HBC00005ZAXP8 en son bunda karar kıldım
Daha önce başka bir laptop için konu açmıştım. Bazı arkadaşlar bu laptobu önerdi. Bende beğendim ve almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Hayatımda ilk defa laptop kullanacağım. Biraz oyun biraz ders amaçlı almayı düşünüyorum. Bütçem bu civarlarda...
Max bütçem 35-36 civarı.
Bir de şey sorucaktım. Hp victusda galiba desteklenen maksimum ram miktarı 16 gb'miş galiba. Ram desteği konusunda HP'nin kendi sitesinde de bir bilgi bulamadım ama bilginiz var mı? İleride yükseltmek isteyebilirim çünkü.
6-7 sene kısmı biraz abartı 3-4 sene idare etse yeter ki zaten amacım en son çıkan oyunları en yüksek grafiklerde oynamak değil. 10 yıl önce çıkmış oyunuda oynarım veya en son çıkanı en düşük ayarlarda da oynarım. 6-7 sene boyunca oyun kısmından hariç gündelik işlerimi yapabileceğim şekilde olsa...