UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI isimli üyenin son içerikleri

1. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Dünyanın En İyisi İspanya

FIFA bütün kozları oynadı Arjantin kaybetsin diye.
  2. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Recep Baltaş, Ddos Şüphelisi Technopat Moderatörüne Suç Duyurusunda Bulundu.

Aslında burada bir arakatan var (mikser yani). O forumda olup benim gibi mağdur olanlar bilir bu kimin işi.
  3. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Forumdaki İnsanların Isa Konusundaki Mühendislik Gurmeliğine Bakacağız

İSA - Instruction Set Architecture
  4. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Her fiyata bulunması güzel, program desteği muazzam.
  5. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

X86_64, çünki bunların vereceği performansı biliyoruz + Panther Lake ile güzel Verimliliğide var verdiği performansa göre.
  6. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Azeri değil, Azerbaycan Türkçesi akıllı (şüpheli) kardeşim. Hangi dille yazacağım sana girmiyo. Çocuk diye diye kalmışsın, sanki video takılmış gibi xD. Girdiğin kadar dibe girmişsin zaten. TC-deki yaşın sayıdan ibaretmiş anladım.
  7. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Sübut elemyeni söyüm? Men burda boy söhbetinden çox kişilikden danışıram. Peyserin sözü girmir belede. Stolpa.
  8. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Yav gitmişsin IQ-sü 70 olanların sözüyle oturup duruyorsun, bu bi problem. Neyin ortamından bahs ediyorsun? Türkiyede normal ortam mı varki ortamdan bahsediyorsun? Ortam dediğin gel Azerbaycana, bulursun burada ortam. İlk sözden saçma sapan konuşan sensin, neymiş 190 olan adama erkek demiyorlar...
  9. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Şüpheleniyorsun ki böyle diyorsun. 190 altına erkek demiyorlar düşüncesindeysen kendine bu saat'ten sonra erkek deme.
  10. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Sen kendi erkekliğinden şüpheleniyorsan problem sende. 1783413143 Sen dur vızqırt birde boy söhbeti eleme.
  11. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

RTX 4060ti Vs 5060ti?

5060Ti
  12. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Hepimiz Sanki Bir Tankın İçindeymişiz Gibi Konuşalım.

BT-5 çok ammo yiyo, T28 hiç delmiyo. 1783275202 Yolla bi güzel.
  13. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Ben sadece sovyet oynadım, güzel ulus sovuetler. Sadece tek sıkıntıları top eğilimi ve geri hızı. Diğer ulusları oynamadım, o yüzden bilgim yok.
  14. UHcTleKToP_Pa3pyWUmeJI

Arabir evet, ama çoğu zaman WoT giriyorum. 1782643141 Gider dışaıda yapar işini kardeşim 1782643192 Duşun sırasımı? Git palete bak.
Geri