uikN isimli üyenin son içerikleri

1. U

Öneri Anker R50i mi aldım, doğru tercih mi?

Bir süredir kablosuz kulaklık bakıyorum ve aşağıdaki modeller arasında gidip geldim: Redmi Buds 6 Lite QCY HT15 (yeni çıkan, ANC’li) Anker Soundcore R50i CMF Buds 2 Huawei FreeBuds SE 2 Fiyatlar birbirine çok yakın, aralarında ortalama 200–300 TL fark var. Başta QCY HT15 ilgimi çekti. Yeni...
  2. U

Yardım Vmware Ekran Kartı Sorunu

Ekran kartını görmüyor onun dışında sorunumuz yok. Vmtools kurulamıyor editli windows olduğu için temiz iso ile sıfırdan kurmayacağız düzenlenmiş editli windowsta getirmemiz gerekiyor ekran kartını. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba ? Çözebilen olursa cuzi bir ücret de verebilirim.
  3. U

Netspeed internet sorunu!

superonline ya da vodofon dışında hepsi problemli hocam. turknet iyi diyolar bakıyosun turknetten netspeede geçen var :D zaten hepsi ttnet kullanıyor altyapıyı 2 gün iyi olsa 3. gün patlıyor.
  4. U

Netspeed internet sorunu!

arkadaşlar ben 2 evin internetini de bu nedspeede geçirmiştim. ilk 3 ay çıkamıyoruz diye biliyorum ne yapacağım ben ? 3 ay buraya mıhlandım mı ben yani internetsiz :D bide parasını isterler her ay.. cıkabiliyo muyuz bilen varmı bundan sonra tövbe ettim ya vodofone ya da superonline olacak. 200...
  5. U

Asus FX505DT - Termal Pet Hakkında

YouTube'da araştırma yaparken, Asus TUF Gaming FX505DT modelinin bakım videolarında genellikle termal macun uygulandığını, termal ped kullanılmadığını gözlemledim. Ben gözden kaçırmış da olabilirim bu arada eğer kullandılarsa. Laptopumun içini açıp temizlik yapmayı planlıyorum; şu an şehir...
  6. U

Bu laptop alınır mı ? A5 v17.2

Merhabalar Abra a5 v17.2 ikinci el Pil bitik Fiyat 17.000 TL Problemi yok dediler fakat anakartta işlem var mı, ekranda ölü pixel var mı vs bilmiyorum. Sizce bu fiyata alınır mı ya da bu bütçeye göre ne alabilirim Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz...
  7. U

Mavi Ekran Birden Fazla Mavi Ekran Hatası

sanırım
  8. U

Üstad konunun en altında paylaştım
  9. U

Merhaba, Monster abra a5 v12.1 kullanıyorum. Yaklaşık 10 yıldır sorunsuzdu, termal petler hiç değiştirilmedi yakın zamanda artık değiştireceğim. Termal macun bakımlarını yapıp, format atmama rağmen sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım mavi ekran hataları şu şekildedir: ⦁ System...
  10. U

Yardım VINN sürekli IP değişiyor

Merhaba, VINN kullanıyorum, normal hattımı VINN cihazına takıp internete giriyorum. Girmeden önce de Ipconfig yazıp oradaki VINN mobil internet IP adresini ağ bağlantısından VINN internetinin ayarlarına IP olarak ekliyorum. Bunları IP değişmesin diye yapıyorum ama sürekli IP değişiyor ve...
  11. U

Yardım Garip bir ağ sorunu (VINN)

Merhabalar 2 adet vınn diye tabir ettiğimiz 3g usb sim kartlı cihazım var. Cihazlardan bir tanesini taktığım da "Ağ ve İnternet Ayarları" bölümünde gözüküyor ana internetim ile birlikte. Fakat diğerini de takıyorum bu sefer orada yeni taktığım gözükmüyor. Fakat yine garip bir şekilde bu sefer...
  12. U

Sıvı teması sonrası - tiner vs alkol

Merhabalar 5-6 ay önce çay dökülerek sıvı teması almış asus bir laptopumuz mevcut. Problemimiz ise bilgisayar sıcakta otomatik olarak reset atıyor örneğin herhangi bir oyuna girince silkroad vs. Fakat son zamanlarda soğukken de kapanmaya başladı ama özellikle ısınınca hemen kapatıyor. Yapacağım...
  13. U

Termal pad ne zaman değişir ? Notebook

2015 de aldığım monster abra v12.1 laptopumu 5-6 ayda bir termal macununu yenilemekteyim. Fakat 2015 den beri 9 sene olmuş bu arada hala taş gibi laptopum :D 1050 ekran kartım var. 9 seneden beri hiç termal pad değiştirmedim. bu gerekli midir ? macun yeni değişmesine rağmen silkroad 3-4 çar...
  14. U

Çözüldü✓ Sıvı teması mavi ekran problemi

Dostlar merhaba. Laptopumu yeni yaptırdım açılınca hemen kapanıyordu 5 dk içerisinde. Servis sıvı teması mevcut dedi. Termal macunları değişti, Tinerle oksitleri temizlendi sıvı temasından dolayı, Nuvoton kbc entegresi temizlenip lehimleri yenilenmiş, Fan bakımı yapılmış, Bunları yapmış servis...
  15. U

Öneri Laptop batarya kullanımı hakkında

bi program illa ki vardır ama bulamadım
Geri