Merhaba arkadaşlar, başlıktaki fareye sahibim. Ancak laptopta takılı iken USB dongle kırıldı. Yeni bir dongle satılıyor mu ya da bu fareyi başka nasıl sekilde bağlayabilirim kablosuz?
Ama ben hala 5080 için 60 65kya bile okey diyen insanlara şaşırıyorum. Firmalar da haklı bu insanları öpme noktasında. 60 65kya 24gblik 5080ti aldığımızda çok gülücez ama bunlara :)
Birkaç firmayı arayıp sordum arkadaşlar, 4080S 42 45k iken nasıl oldu da 5080 60 70k oldu diye. Maliyet KDV filan dediler. Hiç inanmadım. Tuttuğunu öpme peşinde bunlar.
Kardeş biz baktık biz de göremedik. Yalandan öylesine bir ilan açtılar göstermelik o kadar. Şuan itopya ön ödemeli 14 Şubat teslimatli karta 65 70k istiyor. Yani mesele stok da değil. Almayın aldırmayın.
Mesele gainwardın 55k ile en ucuz fiyata sahip olması değil. Gözünüzü açın arkadaşlar paranızı bu açgözlü satıcılara kaptırmayın bir zahmet. 5080nin ederi kesinlikle 55k değildir. Ventus prime gainward palit inno3d gibi giriş segmenti kartların ederi 45 49k arası. 5 derece sıcaklık farkı için...
Arkadaşlar selamlar, Tvye ambilight tarzı bir ışıklandırma yapmak istiyorum PC ile uyumlu olacak şekilde. Facyleds markasını biliyorum ancak pc ile uyumlu mu emin değilim. Ps5 ve xboxa takıyorlar genelde reklamlarında.
Arkadaşlar selam. SEASON: A Letter To A Future oyununun Türkçe Yamasını arıyorum. Var mı bildiğiniz bir site? EasterGame videolarında oyun TR görünüyor ama ben bulamadım.
Arkadaşlar selam, Spider-Man Remastered Epic Games oyununa FSR 3 mod yükledim RTX 3080. ancak bu modu kurduğumda Türkçe yama Anonymous Çeviri dosyaları çalışmıyor. Oyun ana diline dönüyor. Nasıl bir hata olabilir nasıl çözebiliriz?