Ulaş Ürüt isimli üyenin son içerikleri

1. Ulaş Ürüt

ETS 2 Truckers MP geceyi sabah yapmak

artık olmuyor galiba yalnış bilgi vermek istemem ama bende olmuyor
  2. Ulaş Ürüt

Tamam denerim ama dün akşam da geceydi bu sabah da gece 1 haftadır hep gece neyse teşekkürler
  3. Ulaş Ürüt

Yani sürekli gece ama bu hep böyle mi olacak çok sıkıcı
  4. Ulaş Ürüt

ETS 2 Truckers MP Online da hep gece var ne kadar oynarsam oynuyım oyun hep gecede. Videolar izlediğimde kodunu yazıp sabah yapıyorlardı, ben o kodu yazdığımda böyle bir kod mevcut değil diyor. Bu sorunu çözebilecek var mı hava geceyken oynamak çok sıkıcı oluyor.
  5. Ulaş Ürüt

Rainbow Six: Siege açılmıyor

Rainbow Six: Siege hiçbir şekilde giremiyorum. İnternette gördüğüm tüm yolları denedim. Ubisoft'u Steam'e bağladım ama oyunlarda gözükmüyor Ubisoft'ta. Steam'den giriş yapmaya çalışıyorum, bu sefer Ubisoft bu ürünün sahibi doğrulanamadı diye hata veriyor. Artık delireceğim, oyunu aldım giremiyorum.
  6. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

Tronsmart Sono aldım malzeme kalitesi mükemmel ,mikrofonu inceleme videosundakinden daha iyi, yayın açarsın , kafa ve kulak pedleri baya kaliteli dış tarafı metal mikrofonunun çıkarılıp takılabilinmesi iyi . Ses açıp kısma ve mikrofonu kapatıp açma için kontrol kumandası var . Tek eksiği rgb o...
  7. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

attığım videolardaki dakikaları açarsanız karşılaştırabilirsinizi video çekmek için tronsmart sono bana daha iyi geldi mikrofonu daha kaliteli ve ayrıca Tronsmart videosu çeken adam kısık konuşuyor
  8. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

o daha iyi dimi , herkes kaliteye veya markaya göre yargılıyor beim aradığım cevap MİKROFON KAİLTESİ 1612789687 sizce hangisinin mikrofonu daha iyi
  9. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

corsair mikrofonu daha robotik değil mi bence öyle
  10. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

ben size hangisinin mikrofunu sizce daha iyi diye soruyorum 1612789494 Genel olarak değil attığım dakikaları açın sizce hangi mikrofon daha güzel
  11. Ulaş Ürüt

Hangi mikrofon daha iyi

Tronsmart sono 250= tl Corsiar HS35= 315 tl Ses kasmada hs35 daha iyi ama ,Sorucağım konu Sadece hangisinin mikrofonu daha iyi Tronsmart Sono = DK 4.30 mikrofon test Corsair HS35 = DK 4.00 mikrofon test Genel olarak değil sizce hangisinin mikrofonu daha iyi bütçe farkını da unutmayın!
  12. Ulaş Ürüt

Hnagi Monitörü Almalıyım?

Evet doğru, ben bu gönderiyi arkadaşım için atmıştım ben 144hz alıcam ama ben bunu alıcağım = https://www.hepsiburada.com/lg-24gl650-b-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000SAUOA?magaza=BT%20Teknoloji 1500 tl
  13. Ulaş Ürüt

bu 144 hz ve daha pahalı ?
  14. Ulaş Ürüt

pardon...
  15. Ulaş Ürüt

Excalibur Casper M.e24fhd-g 24.5" 165hz 1ms (Hdmı+display) Freesync + G-sync Fhd Led Monitör M.E24FHD-G= https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg240ysbmiipx-23-8-165hz-2ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-um-hx1ee-a15-p-HBV0000104PRX?magaza=Hepsiburada Acer Nitro VG240YSbmiipx...
Geri