ulas06 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ders ve genel kullanım için 4-5 yıl götürecek tablet önerisi

hocam fiyatın zorlanmış hali bu yolculuğa 25 bin le başlamıştım :D bir de 11 inch küçük geldi bana baktım tam istediğim boyutlarda apple s10 ultra da çok güzel ama bir tık büyük ve ağır en cok hoşuma gideni ekranı oldu zaten o yüzden arada kaldım yani ama diğer + lara bakınca apple daha iyi gibi...
  2. U

ben de baktım fakat bulamadım malesef m3 ile aralarında bin tl oynuyor apple daki öğrenci kampanyası bitmeden onu alacağım gibi duruyo https://www.pt.com.tr/ipad-air-13-inc-wi-fi-128gb-uzay-grisi-mcnh4tu-a burada şuan 34 bin tl kalem istemeyenler tercih edebilir apple da kamele 37 ye geliyor...
  3. U

evet şuan apple da m3 air 128 gb 37 bin tl ve pencil pro bedava geliyor sizce apple me s10 ultra mı
  4. U

memnun değil misiniz ahahah
  5. U

öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim bu gün vatana gidip s10 ultra ve air m3 13 inchi deneme fırsatım oldu ekran olarak kesinlikle ultra cok güzel oled 14 inch ve kaliteli olduğunu hissetiriyor ipadin ekranı da benim için yeterli ama film video vs izleyeceğim için 4:3 ekran biraz kafamı...
  6. U

Merhaba, şu an hem üniversiteye hazırlanmak hem de üniversitede en az 4 yıl boyunca kullanmak için tablet araştırıyorum fakat o kadar çok seçenek var ki belli bir fiyat bandının üzerinde hepsinin kullanıcı yorumu farklı ve kendince iyi alanları var ve kararsız birisi olduğum için tercih...
Geri