yok hocam kutusu bile yok ama cihaz temiz ondan şey etmedim şimdi bide tanıdıktan alıyoz dolandırılma durumu da yok ben direksiyonu kendim biliyorum yani kullandık beraber onlara gittiğimde zamanında sonra hiç kullanmamış
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi arkadaşımdan Logitech G920 almak istiyorum beraber kullandık yeri geldiğinde ve çok az kullandı bana 8500tl fiyat çekti vitesi yok sıfır ayarında diyebilirim alınır mı bu fiyata yoksa pazarlık ister mi?
Beyler şimdilik sorunum çözüldü normal sıcaklık değerleri görüyorum teşekkür ederim kendim laptobu açtığımda fanların hala toz olduğunu termal macunun da çok kalitesiz olduğunu gördüm bakımını kendim yaptım termal macunu sürdüm ekran kartımda işlemcimde normal çalışıyor artık derin bir oh çektim...
Tanıdığım teknisyen arkadaşım var kendisinin bilgisayar dükkanı var ve oldukça profesyonel ona yaptırmayı düşünüyorum fakat kendim şuan şehir dışındayım ve memlekete geri dönmem gerekiyor yaptırmak için
Sıvı metal işine gireceğimi düşünmüyorum sağlam kalite bir termal macun problemimi çözer diye düşünüyorum fakat kendim daha önce notebook bakımı yapmadığım için o topa giremiyorum masaüstü olsa yine neyse
Hocam değişim istesem bir üst modelinin fiyat farkını çıkarma olasılığı çok yüksek iade alacak halim de yok yine de bi sormakta fayda var ama değişimsiz çözmeye çalışabilirsem çok iyi olur cihazın kendisinde problem olduğunu düşünmemekteyim eğer öyle bir durum olsaydı ilk aldığım günden böyle...