Ulas222 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Performans düşüklügü yaşıyorum

termal macunu değiştir ama önce biosu resetle sonra ayarlardan xmp aç bakalım çözülecek mi
  2. U

2024'de ikinci el G920 alınır mı?

yok hocam kutusu bile yok ama cihaz temiz ondan şey etmedim şimdi bide tanıdıktan alıyoz dolandırılma durumu da yok ben direksiyonu kendim biliyorum yani kullandık beraber onlara gittiğimde zamanında sonra hiç kullanmamış
  3. U

Anladım hocam 8000 veya 7500 okey mi sence?
  4. U

Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi arkadaşımdan Logitech G920 almak istiyorum beraber kullandık yeri geldiğinde ve çok az kullandı bana 8500tl fiyat çekti vitesi yok sıfır ayarında diyebilirim alınır mı bu fiyata yoksa pazarlık ister mi?
  5. U

Laptopum boştayken ısnıyor

beni dinle şimdi internetten gelid gc extreme al termal macun onu sür işlemciye uv yap sonra teşekkür edersin
  6. U

forza 4 vs 5 hangisi oynanmalı

Hocam bana forza horizon 3 daha iyi ve güzel geliyor nedense farklı bir vibei var
  7. U

RTX 3060 6gb paylaşılan gpu belleği nedir

Cihaz Lenovo Legion 5 i7-11800h RTX 3060 6gb 130W 16gb ram
  8. U

Lenovo Legion 5 cihazım ısınıyor

Beyler şimdilik sorunum çözüldü normal sıcaklık değerleri görüyorum teşekkür ederim kendim laptobu açtığımda fanların hala toz olduğunu termal macunun da çok kalitesiz olduğunu gördüm bakımını kendim yaptım termal macunu sürdüm ekran kartımda işlemcimde normal çalışıyor artık derin bir oh çektim...
  9. U

Sende Coil Whine var direkt servise götür bende sadece üfleme sesi var
  10. U

Ne diyim karşı tarafa bilgisayarımı yeniden göndermem gerekir mi
  11. U

Tanıdığım teknisyen arkadaşım var kendisinin bilgisayar dükkanı var ve oldukça profesyonel ona yaptırmayı düşünüyorum fakat kendim şuan şehir dışındayım ve memlekete geri dönmem gerekiyor yaptırmak için
  12. U

Sıvı metal işine gireceğimi düşünmüyorum sağlam kalite bir termal macun problemimi çözer diye düşünüyorum fakat kendim daha önce notebook bakımı yapmadığım için o topa giremiyorum masaüstü olsa yine neyse
  13. U

Hocam değişim istesem bir üst modelinin fiyat farkını çıkarma olasılığı çok yüksek iade alacak halim de yok yine de bi sormakta fayda var ama değişimsiz çözmeye çalışabilirsem çok iyi olur cihazın kendisinde problem olduğunu düşünmemekteyim eğer öyle bir durum olsaydı ilk aldığım günden böyle...
  14. U

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim lenovo legion 5 i7-11800h rtx 3060 130w laptopa sahibim cihazımda ısınma sorunu mevcut servise 3 kere gönderdim cihazımı üçünde de sorunum çözülmedi ısı değerlerim işlemci 92-98, ekran kartı kendini kısıtladığından ötürü 86 sabit. Kullandıkları termal macun...
Geri