hocam çok bütçem yok uygun fiyata bunu buldum almalımıyım sence https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-kablosuz-kumanda-v2-yeni-nesil-yesil-kamufulaj-p-HBCV00002XWPDN?magaza=byoztek bunu kullandınmı hiç sadece fifa oynamak için alıcağım
türktelekom modem kullanıyordum ancak hızım yavaşlamaya başlamıştı bende sorun modemdemi diye arkadaştan modem ödünç aldım(vodafone HG658c V2 modem) ancak bu modemde de tivibu kullanamıyorum bunun için arayüzden bir ayar vs. yapmammı gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim.
huawei p smart 2019 kullanıyordum telefonum kırıldı yenisini almayı düşünüyorum beni 1 yıl idare etsin yardımcı olabilirmisiniz (aklımda oppo a 55 3400 tl ) oppo a 55 i önerir misiniz? yada oppo a55 den daha iyi telefon varmı bu fiyata
İtopyaya güvenemiyorum iade garantisi vermiyorlar
1617485933
Süreci çok uzun tutuyorlar
1617485969
Ben aldım 1850 TL'ye 5 kere değişim yaptım 5 inde de ölü pixel çıktı artık iade ettim ama güzel monitör Dü asusla arasında kaldım ya
Arkadaşlar aoc 24g2u (1960 TL)
Asus vg24vq (1680 TL)
Arasında kaldım hangisini almalıyım oyun oynuyorum genelllikle ve film izliyorum önerilere de açığım araştırmalarımda bunları buldum bütçe Max 2000 yardımcı olun