2 gündür aynı sorunu yaşıyorum dün oyundaykem alt tab attığımda dondu şarkı sesi felan gelmeye devam ediyordu bugünde sadece YouTube'dan video izlerken google kapatmak için X'e tıklayınca ekran dondu mouse'u hareket ettirebiliyordum sistemim
7500f
Asus dual 7700xt
Thermalight kule tipi...
Sistemim 7700xt 7500f soğukluk değerlerim çok iyi sanhok mapinde acayip droplar yiyorum 20 30fpslere düşüyor ek olarak bios güncellediktem ve bazı amd ayarları yaptıktan sonra sabit 60fps almaya başladım v-sync kapadım yinefe sabit 60 kalıyor ne yapmam gerek
SİSTEMIM 7500F 7700XT 1x16gb 5600MHZ CL36 RAM. [WINDOWS 11]
CS2 DÜŞÜK ORTA AYARLARDA 200 CİVARI.
PUBG STEAM DÜŞÜK ORTA AYARLARDA 200-250 CİVARI.
EKRANIM 180HZ OLSA SORUN ETMEM AMA 270HZ EKRAN KULLANIYORUM.
FPSLERİM BAYA DUSUK NE YAPMALIYIM SINGLE RAM AMA DDR5 VE SISTEME GORE DUSUK FPSLER.
BIOS...
https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Soğutucum bu %50 kullanimda 80 dereceyi görüyor termal macunu yeniledim thermal grizzly sistem 0 sayılır 1 ay yeni oldu...
Merhaba yeni aldığım sistemde valoranta girince bu hatanın aynısını alıyorum
İlk kez biosa gireceğimden tek başıma yapmak istemiyorum + ramin mhzinide yükseltmem gerek Instagram üzerinden yardım edebilevek biri varmı
Yani normal attığım fotolar ek olarak biliyorsa takmamda yardımcı olabilme şansın varmı
1732722490
Doğru parçalar takılı dimi sadece fanları takıp macunu sürüp soğutucuyu takacam
Merhaba hazır sistem aldım içindeki kule tipi soğutucunun içindeki fan çoğaltıcınin baskılarınjn bir tanesi 3 pin diğeri 4 pin normalimi böyle yoksa kırılmışmı acil bilen yardımcı olabilirmi
Merhaba cloud 3 aldım sesini denemek için telefona bağladım type-c ile.
sistemim daha elime ulaşmadı 2 güne elime ulaşır telefona bağladığim içinmi sesi böyle az yoksa bir sıkıntımız var.