vatandaşın eriştiğine şimdi emniyet mi erişemeyecek aga erişir demekki adamlar elemanlar bakteri gibi ürüyor yetişemiyorlar mı dicem bilmiyorum aga ben -900 le güne devam ediyim AJÖXÖSLX
aga valla deli oluyorum bak ben zamanında bunlar ortalıksa kol geziyor yemin ediyorum kafam almıyor üni öğr. mekatronik okuyorum 4 sene okuyacam belki şu elemanın aylım kazancının çeyreğini kazanamayacam bu adam oturarak günde 10 kisi kapsa 300 eder aga ayda daha fazladır da bu adam harbi nasıl...
bu eleman decathlon e vergi levhasını almış vergi dairesinden kontrol ettim okydi ama kafa çalışmıyordu aga sonradan dank etti kötü bir tecrübe oldu sadece çok takarsam en ince detayına kadar uğraşırım 900 lira 1 günüme mâl oldu emeğiö gitti işte elin itine yani sadece şeyi düşünüyorum...
dediğim gibi bir kere girdim işte ordan başka yerlere erişimi de oluyor
eyw hocam teşekür ediyorum diğer para mevsuzu için şubeye gelin dediler ve sibersuçlara şikayet için ne diyorsun yapılır mı alıcı banka gözüküyor bi bak istersen bilgili gibisin
girdin mi aga içine felan bilgin var demi bu konularda aga
1746135887
kanka üni öğr işte calsııyorum ağır geliyor baya boş anıma denk geldi bende yazdım felan kapıda geri ödemesini alıyorsunuz vs. dümenleri yazdı eleman işte ne biliyim aga herzaman kafa yerinde olmuyor şuan tek isteğim...
ya aga sibere felan gidiyim bari bi sürü decathlon adına böyle site var İş imkanı adk altında deli fake site kurmuşlar reklam bağlamışlar ben üniversite öğrencisiyim işten yorgun geldim araştırmak istedim freelance işleri iş sitesinden gördüm hatta atayım yani kimi kurtarırsak faydamız olur ...
eyw ağam her şey için darlamak gibi olmasın ama siber şubeye başvuracağım ve yarın şubeye gidip trasferin iadesini alıp alamayacağımı öğreneceğim bunların dışında ne yapabilirim birda şifreyi değiştirdim
nereye basvurmalıyım kral banakayı aradım şubeye gelin dediler
1746133575
kanka eğer bilgilyisen içeriğine bir baksana hacklenme vs. surumu olur mu
1746133595
1746133639
ben artık onu geçtim bundan sonra napabilirim ondayım gaflete düştüm burdan yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
Decathlon iş ilanı gördüm whatsap hattına yönlendirdiler beni ordan konuştum bilgilerimi istediler ekipman desteği sağlayacaz bizim ekipmanımızla çalışacaksınız dediler ordan bende part time diye kabul ettim verdim bilgileri vs. benden ekipman in ücret istediler 990 tl gönderdim dekont istediler...