ulash._ isimli üyenin son içerikleri

1. U

Siber güvenlikle siber polis vs. ilgilenenler benim kknuya bakabilir mi

vatandaşın eriştiğine şimdi emniyet mi erişemeyecek aga erişir demekki adamlar elemanlar bakteri gibi ürüyor yetişemiyorlar mı dicem bilmiyorum aga ben -900 le güne devam ediyim AJÖXÖSLX
  2. U

aga valla deli oluyorum bak ben zamanında bunlar ortalıksa kol geziyor yemin ediyorum kafam almıyor üni öğr. mekatronik okuyorum 4 sene okuyacam belki şu elemanın aylım kazancının çeyreğini kazanamayacam bu adam oturarak günde 10 kisi kapsa 300 eder aga ayda daha fazladır da bu adam harbi nasıl...
  3. U

bu eleman decathlon e vergi levhasını almış vergi dairesinden kontrol ettim okydi ama kafa çalışmıyordu aga sonradan dank etti kötü bir tecrübe oldu sadece çok takarsam en ince detayına kadar uğraşırım 900 lira 1 günüme mâl oldu emeğiö gitti işte elin itine yani sadece şeyi düşünüyorum...
  4. U

dediğim gibi bir kere girdim işte ordan başka yerlere erişimi de oluyor eyw hocam teşekür ediyorum diğer para mevsuzu için şubeye gelin dediler ve sibersuçlara şikayet için ne diyorsun yapılır mı alıcı banka gözüküyor bi bak istersen bilgili gibisin
  5. U

girdin mi aga içine felan bilgin var demi bu konularda aga 1746135887 kanka üni öğr işte calsııyorum ağır geliyor baya boş anıma denk geldi bende yazdım felan kapıda geri ödemesini alıyorsunuz vs. dümenleri yazdı eleman işte ne biliyim aga herzaman kafa yerinde olmuyor şuan tek isteğim...
  6. U

olay zaten yakalanması bulunması bilmiyorum sonuc ne olur sadece içim rahat ettirmek amacıyla gidicem aga ya
  7. U

ya aga sibere felan gidiyim bari bi sürü decathlon adına böyle site var İş imkanı adk altında deli fake site kurmuşlar reklam bağlamışlar ben üniversite öğrencisiyim işten yorgun geldim araştırmak istedim freelance işleri iş sitesinden gördüm hatta atayım yani kimi kurtarırsak faydamız olur ...
  8. U

eyw ağam her şey için darlamak gibi olmasın ama siber şubeye başvuracağım ve yarın şubeye gidip trasferin iadesini alıp alamayacağımı öğreneceğim bunların dışında ne yapabilirim birda şifreyi değiştirdim
  9. U

siteye baktın mı aga ben maille bağlanmıştım sorun olur mu
  10. U

nereye basvurmalıyım kral banakayı aradım şubeye gelin dediler 1746133575 kanka eğer bilgilyisen içeriğine bir baksana hacklenme vs. surumu olur mu 1746133595 1746133639 ben artık onu geçtim bundan sonra napabilirim ondayım gaflete düştüm burdan yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
  11. U

Decathlon iş ilanı gördüm whatsap hattına yönlendirdiler beni ordan konuştum bilgilerimi istediler ekipman desteği sağlayacaz bizim ekipmanımızla çalışacaksınız dediler ordan bende part time diye kabul ettim verdim bilgileri vs. benden ekipman in ücret istediler 990 tl gönderdim dekont istediler...
Geri