ulash0 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ryzen 7800x3d duraan halde isinmasi

kanka 360 sıvı sogutucu var bende o işlemciyle 80-82leri görüyorum yani endişe edecek bir şey yok ama bir sıvı sogutucu almanın baya faydasını görürsün
  2. U

Buzdolabı Tavsiyesi Fiyat Performans Bütçe 30-35 Bin

Dostlar buzdolabımız bozuldu 30-35 bin TL'ye bir buzdolabı tavsiyesine ihtiyacım var öncelik tercihim altta buzluğun olması bilgisi olanlar varsa cevapları bekliyorum
  3. U

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

@Jill Valentine https://forum.donanimarsivi.com/konu/47-500-tl-topladigim-sistem-hakkinda-yorum-yapar-misiniz-parcarlari-yazdim.1139960/ Topladığım sistem bitti bir yorumun varmı kral
  4. U

Hava akışını en iyi nasıl sağlayabilirim lütfen yardım görsel bıraktım HALA NETLEŞTİREMEDİM🙏

usta kasamın üst kısmı tamamen cam ve bir çıkış yok tek egzoz arka tek fan olabiliyor ama onuda kimse tavsiye etmiyor ne yapacağımı anlamadım çok kararsızım
  5. U

Hava akışını en iyi nasıl sağlayabilirim lütfen yardım görsel bıraktım HALA NETLEŞTİREMEDİM🙏

1-2 ay sürdü kral kasayı toplamak işlemci ve ekrna kartı dısında her sey gaming gecesinden alındı ekran kartıda 2. el 3 aylık haliyle alındı total 47.500e geldi nasıl sence bu bütçe için...
  6. U

Abi peki gerçekten bu şekilde yaptığımda ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim bilmediğimden soruyorum PC hocası bir videosunda tam olarak böyle yapıyor 11:55 de bahsediyor oda radyatörü 6 fanla kapatıp içeriye veriyor Tek fark egzoz fanı bende 1 tane var eğer çok problem olacaksa oraya ekstra 1...
  7. U

Peki abi en optimal ne yapmalıyım kullanma dersen kullanmayacağım sadece ne yapmam gerektiğini söyle ve test edeyim :d <3
  8. U

Peki en optimali nedir bu üç fanı kullanmak istiyorum ekstra olan
  9. U

https://forum.donanimarsivi.com/konu/47-500-tl-topladigim-sistem-hakkinda-yorum-yapar-misiniz-parcarlari-yazdim.1139960/#post-10240044 Abi kasa bu ekran kartı oldukça küçük ve kasada nispeten büyük yani ben sığacağını düşünüyorum radyatöre 6 fan 1753716610 Yani eğer sığarsa bu şekilde...
  10. U

Resimdeki gibimi yani ve ekstra 3 fanı nasıl değerlendirebilirim
  11. U

Yani bu şekilde mi abi peki ekstra 3 fan ne olacak hepsiburada linkli yukardıda radyatörü 6 fanla kapatmayı düşündüm
  12. U

Üst kısım tamamen cam bir bağlantı yapılamıyor ekstra 3 fan boşta kalıyor
  13. U

@Mehmet Yılmaz Abi vaktin varsa bakabilir misin [H3 id='']🙏[/H3]
  14. U

Elimde 10 adet fan var sıfırdan bilgisayar topladım ama hava akışını tam nasıl yapacağımı bilmiyorum sağdaki görseldeki gibi olmalı değil mi birde bu elimdeki 3 ekstra fanı nasıl değerlendirebilirim aklıma gelenler radyatörü 6 fanla araya almak veya bir şekilde kasanın üst camına monte etmek...
Geri