yok kanka işlemciyi full söktüm sonra psuya power bağladım pc açmadan o ışıklar power taktığım gibi yanmaya başladı sonra power altından güc kesme tuşuna basıp ram işlemci ve ekran kartını tekrar taktım şuan ekran kartı fanları işlemci vs. calsııyor ama ggörüntü yok arıza ışığı var aaynı şey...
İşlemciyi çıkarttıktan sonrada anakartta kırmızı ve mavi ışık yanmaya devam etti işlemciyi soğutucudan ayırdım temiz bir şekilde taktım pinlerdede sorun yok neyapacağım şuan bilmiyorum
1752596894
ramleri tek tek çıkardım hepsini tek tek taktım hiçbir arıza ışığı değişmedi bilgisayar açılıyor...
https://hizliresim.com/c4yz5ax pinlerde bir sorun görünmüyor ama işlemci fanla birlikte çıktı birkere daha olmuştu bu macunu yeni yeniledim bu arada bu haliyle geri taksam olur mu
primex570-p modelli anakart var 6700xt ekran kartımı sattım eski bilgisayarımda olan rx580 8gb armor ekran kartını taktım ama biosta aşşağıda resimde görebileceğiniz uyarı ışığı yanıyor tam o yerde anakart fanı olduğu için yanında ne yazdıgınıda göremiyorum ne yapabilirim lütefn yardımcı olun...
primex570-p modelli anakart var 6700xt ekran kartımı sattım eski bilgisayarımda olan rx580 8gb armor ekran kartını taktım ama biosta aşşağıda resimde görebileceğiniz uyarı ışığı yanıyor tam o yerde anakart fanı olduğu için yanında ne yazdıgınıda göremiyorum ne yapabilirim lütefn yardımcı olun...