Arkadaşlar merhaba max 70 k bütçem var uzun süre render alacağım sistem arıyorum
3ds max
Corona render
Adobe Photoshop
Autocad programları kullanılacak.
Arkadaşlar merhaba yeni pc aldım ama youtube açılmıyor google chrome olsun mozilla olsun mc edge olsun hiçbir tarayıcıda youtube açılmıyor sorun ne olabilir.
youtube ana sayfası bazen açılıyor ama bir videoya girdiğmde sürekli sayfa yükleniyor hiçbir şekilde sayfa açılmıyor
Arkadaşlar merhaba GIGABYTE B650M S2H anakart kullanıyorum havalar ısındığından dolayı işlemci çok ısınmaya başladı ve performans kaybı yaşamaya başladım işlemci voltaj ayarını nasıl yapabilirim pek çok yere bakmama rağmen bir yol bulamadım yardımcı olursanız çok sevilirim.
Arkadaşlar merhaba GIGABYTE B650M S2H anakartım var işlemcim amd ryzen 7600x çok ısındığı için undervolt yapmak istiyorum ama bir türlü yararlı bilgi bulamadım anakartla ilgili yardımcı olabilecek var mı?
İyi forumlar arkadaşlar gigabyte b650m s2h anakart kullanıyorum erp kapalı halde sistem kapandıktan sonra usb portlarını kapatıyor ama bir süre sonra usb portlarına enerji tekrar geliyor sebebini bilen var mı
Arkadaşlar merhaba Epic Games hesabımda GTA 5 vardı oynamıyordum ve kuzenime vermiştim o da Social Club'a kendi mail adresiyle kayıt olmuş ve Epic hesabıyla bağlanmış. Ben kendim oynamaya başlamak istedim kendi e postam ile giremiyorum. Kuzenimin hesabını silsek Epic Games ile bağlantısı kesilir mi?
Arkadaşlar selamın aleyküm B650M S2H model anakart kullanıyorum ErP ayarını aktif etmeme rağmen bilgisayar kapalı haldeyken bile usb portlarında güç oluyor bunu nasıl kapatabilirim