Dediğine katılıyorum. Bu anlattığın stabil bir piyasada her markanın uygulayabileceği bir rekabet stratejisi. Fakat bu markalar zaten ürün kalitesine bakılmaksızın sırf "Yahudi" malı olduğu için satın alınmıyorlar. Yani istisnai bir durum var. Tonlarca ürünü bedava bile verseler, tüketicinin...
İyide güzel kardeşim hala onların tarafında değiliz. Hatta adamların aklıyla dalga bile geçiyoruz. Onlar aklınca pazarlama planı yapıyor. Bizde "Oh ne güzel mallarınıza bedavadan çöküyoruz" diyoruz. Bence bazı konularda direk düz düşünüp ezbere gitmek yerine, doğru analiz yapıp stratejik hareket...
Şu kafa yapısını anlayamıyorum ya. Boykot'a bende destek veriyorum. Ama adamlar 12KG deterjanı 1 liraya satıyor. Demek ki zarar ediyor. Düşmanı zarara uğratmak mantıklı değil mi? Hani %20-30 indirim yapar gene illaki kar ediyor dersin almazsın. Adam 1 liraya satmış. Reklam için yapıyor desen...
Bu kadar para verip o ayak nedir ya? Bugün 3-4k'lık Gaming monitörlerde bile pivot ayak var. İndirimleri takip edip pivot olan bir monitör almak daha iyi bir seçim bence.
Siteye giriş yaptıktan sonra teslimat adresinizi ekleyin. Eğer bölgenize teslimat yapan şubede stok varsa, ürünler gözükecektir. İsterseniz "Tıkla Gel Al" seçeneği ile bölgenizde diğer stok olan şubelere tek tek bakıp gidip teslim alabilirsiniz.
https://www.macrocenter.com.tr/elektronik-c-114d7?kategoriler=70887&markalar=1518
Sitede ürünlere göz atarken tesadüf olarak gözüme takıldı. Fiyatları piyasaya göre uygun geldi. Eğer bölge stoklarınızda varsa adrese sipariş verebilirsiniz veya varsa gidip marketten alabilirsiniz.
Cruzer...
Tam SSD alacaktım, son anda vazgeçtim. Daha önce bu ürüne benzer bir Samsung M.2 ssd almışım. Samsung kalitesiyle alakası yoktu. Bunlar Samsung'un 970 veya 990 pro serisi gibi parakende ürün değiller. Markaların laptoplarından sökülüp revize olunduğunu düşünüyorum. Daha sonra toplayıp el...
"Sadece Cuma'ya özel Gaming gecesi indirimleri" yazdığı için, THH'ye "incehesap.com kampanyaya özel indirimli fiyat" diye belirtmesine rağmen daha sonrasında ürünü "hatalı fiyat" diye bahane uydurup vermiyor denemez mi?
Cihaz TV'nin 4060'lı versiyonunun incelemesine baktım. İşlemci ısısı gerçekten çok yüksek. Normalde yeni satın alınan laptoplar ilk kullanımlarında ciddi bir ısı problemi yaratmaz. Ama testlerine bakıldığında yeni kullanıma başlanmış bir cihazın bile dereceleri hızlı bir şekilde 90-95'e...
Bu üründen hemen önce 30bin liraya 4060'lı versiyonu paylaşılmış.
https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvlp034w-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-DDR-512gb-m2-ssd-nvidia-geforce-rtx4060-156-w11-mecha-gray-gaming-notebook-p-125035495