selamın aleyküm 2 tane 466gb ssd var pc e takılı ve 2. ssd de oyun dışında hiçbir şey yok 200 mb boş yer bırakcam problem olur mu bana olmaz gibi geliyor çünkü hiçbir arka plan uygulaması(discord,blitz,tarayıcılar,vb) yok sadece oyun dolu içerisi eğer %10 luk bir yavaşlama olursa bu benim için...
Şuan elimde windows kurulu 120lik Ssd vardı onla başlattım pcyi m2 deki windows sadece aciliyordu ve donuyordu klavye mouse bile çalışmıyordu rgbleri yanıyordu tek şimdi benim m2 deki virüsü silmem lazım program bakcam defender da sil diyom silmiyor karantinaya al diyom almıyor ne b.ka yarıyorsa...
Beyler elimde 2kasa var 120gb windows kurulu Ssd var ötekinde onu virüslü bu sisteme takip bir şeyler mi denesem yoksa
2x466gb Ssd den(virus yiyen kasamdakiler) 466gb windows kurulu olmayan Ssd deki bu elimdeki oyunları öteki kasada açıyor mu diye mi denesem olmadı m2 i formatlarım sadece...
Beyler pc virus kaptı açılıyor pc ama bios a giremiyorum mouse klavye hareket etmiyor virüsü kaldırmak için elimde bir şey gelmiyor tonla verim de var nasıl kurtarcam verilerimi taktik pls