Ultimate isimli üyenin son içerikleri

1. U

❌İndirim Bitti! DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB 299TL

içininde ışığı olduğu fanlar bakıyorum yoksa kasa ile uyumsuz olur
  2. U

teşekkürler hocam şuan temu veya aliexpresten şipariş versek ne oluyor acaba gümrüğe kalacak mı yoksa eski usulden devam mı olacak 6 şubata kadar karar veremedim.
  3. U

bende merak ediyorum çünkü yok gibi görnüyor yada varsa olanını almak istiyorum.
  4. U

Çözüldü✓ 17.500₺ Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC aldım, iyi mi?

maalesef hocam sorun yok ilahi adalet her zaaman tecelli eder :) bu yüzden içim rahat bence olmuyoruz ya hak bu olmalı çünkü...
  5. U

savcıların geneli gereksiz egolu kibirli oluyor neden bilmiyorum ama çoğu şeyi kişisel algılıyorlar kendilerine yada makamlarına saygsızlık yapmadığım halde öyle sanıyorlar ellerinde ki gücün zehirlenmesi olduğunu düşünüyorum. Hayır dışarı çıkınca yada o kimlik olmayınca aşağlık herifin tekisin...
  6. U

yapacak bişey yok hocam olan oldu geçti bitti gitti çok teşekkürler. Ama bildiğim tek şey buna sebep olan herkesin çoluğu çocuğu var bir gün maddeye düşer bişey olur inşallah akıllarına ben gelirim bir gencin hayatı ile oynadık buda bizim cezamız derler. Tek dileğim bu başka da yok :/
  7. U

değerli hocam elbette uzatmamak adına kısaca yazdım özet şeklinde olayın patlama anı savcının beni yanlış değerlendirmesi üzerine gelişti diyebilirim savcıya ben dolandırıcı olsam elimde bu kadar belge kanıt olur mu kendimi güvene alır mıyım dedim demez olaydım :D Sen bana akıl mı veriyorsun...
  8. U

sağolun hocam teşekkür ederim maalesef olan oldu bu olay olmadan önce onlarca 2. el alım satım yapmıştım fakat sonra düşüncem bambaşka oldu şuna yarı fiyatına olan ürünü almak yerine korkumdan gidip 0 alıyorum ve belkide hayatım boyunca bununla yaşamak zorundayım. Öyle bazen mahkumlar için bişey...
  9. U

O kadar şey okudum bide size benim başıma geleni anlatayım 2022 yılında 6800XT kartım vardı nitro+ model sistemi komple parçalayıp satıyordum tüm bileşenleri sattım geriye sadece ram ve ekran kartı kalmıştı yeni bir pc diziyordum kendimce gene ekran kartı için sahibinden biriyle anlaştım param...
  10. U

Masa önerisi MAX 4k bütçe

https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85?magaza=Ceramical hali hazırda kullanıyorum çok iyi masa fp tavsiye ederim hocam
  11. U

Yardım SATA SSD ÖNERİSİ 120&240GB

evet bende öyle düşünüyoırum hocam çok pahalı fiyatlar altınla yarışıuyor
  12. U

Yardım SATA SSD ÖNERİSİ 120&240GB

SATA SSD ALMAM GEREKİYOR İNTERNETTE HANGİSİNİ ALMAM GEREKTİĞİNİ ÇÖZEMEDİM TERCİHEN 240 AMA 120 GB DE İŞİMİ ÇÖZER BÜTÇE 1500 SAÇMA FİYATLARA SAHİP ÖNERİSİ OLAN VAR MI? HANGİ MARKALARA GÜVENEBİLİRİM
  13. U

ROFT alınır mı 6000 TL BÜTÇE

özelleklerine göre çok iyi gözüküyor. ama markayı bilemedim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  14. U

Çözüldü✓ İşlemcilerde Kutulu Kutusuz ne demek

çözüme beni işaret atabilirsen sevinirim
  15. U

Çözüldü✓ İşlemcilerde Kutulu Kutusuz ne demek

arkadaşlar kutulu kutusuz arasındaki en büyük fark +1 yıl garanti onun dışında bir şey yok bide kutu işte Düzenleme: Eskiden kutulu olanlarda fan oluyordu artık yetersiz ve gereksiz olduğu için olmuyor fiyat farkı sebebi de daha az yer kapladığı için kargoda gelirken ondan fiyat farkı oluşuyor.
Geri