teşekkürler hocam şuan temu veya aliexpresten şipariş versek ne oluyor acaba gümrüğe kalacak mı yoksa eski usulden devam mı olacak 6 şubata kadar karar veremedim.
savcıların geneli gereksiz egolu kibirli oluyor neden bilmiyorum ama çoğu şeyi kişisel algılıyorlar kendilerine yada makamlarına saygsızlık yapmadığım halde öyle sanıyorlar ellerinde ki gücün zehirlenmesi olduğunu düşünüyorum. Hayır dışarı çıkınca yada o kimlik olmayınca aşağlık herifin tekisin...
yapacak bişey yok hocam olan oldu geçti bitti gitti çok teşekkürler. Ama bildiğim tek şey buna sebep olan herkesin çoluğu çocuğu var bir gün maddeye düşer bişey olur inşallah akıllarına ben gelirim bir gencin hayatı ile oynadık buda bizim cezamız derler. Tek dileğim bu başka da yok :/
değerli hocam elbette uzatmamak adına kısaca yazdım özet şeklinde olayın patlama anı savcının beni yanlış değerlendirmesi üzerine gelişti diyebilirim savcıya ben dolandırıcı olsam elimde bu kadar belge kanıt olur mu kendimi güvene alır mıyım dedim demez olaydım :D Sen bana akıl mı veriyorsun...
sağolun hocam teşekkür ederim maalesef olan oldu bu olay olmadan önce onlarca 2. el alım satım yapmıştım fakat sonra düşüncem bambaşka oldu şuna yarı fiyatına olan ürünü almak yerine korkumdan gidip 0 alıyorum ve belkide hayatım boyunca bununla yaşamak zorundayım. Öyle bazen mahkumlar için bişey...
O kadar şey okudum bide size benim başıma geleni anlatayım 2022 yılında 6800XT kartım vardı nitro+ model sistemi komple parçalayıp satıyordum tüm bileşenleri sattım geriye sadece ram ve ekran kartı kalmıştı yeni bir pc diziyordum kendimce gene ekran kartı için sahibinden biriyle anlaştım param...
https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85?magaza=Ceramical
hali hazırda kullanıyorum çok iyi masa fp tavsiye ederim hocam
arkadaşlar kutulu kutusuz arasındaki en büyük fark +1 yıl garanti onun dışında bir şey yok bide kutu işte
Düzenleme: Eskiden kutulu olanlarda fan oluyordu artık yetersiz ve gereksiz olduğu için olmuyor fiyat farkı sebebi de daha az yer kapladığı için kargoda gelirken ondan fiyat farkı oluşuyor.