merhabalar ben minecraft oynuyordum arkadan da spotify açıyorum ve şarkı kasıyor anlamadığım şekilde şu şekilde hiç bir sıkıntısı yokken neden oluyor acaba ?
i3 12.nesil ve 3050li bi bilgisayarım var ve 2 ekranım var ana ekranda oyun oynuyorum diğer ekrandada video izlediğim zaman kasıyor, veya oyun oynadığım zaman bilgisayar bazen video donuyor hiç böyle bir şey olmuyordu format attığım zaman olmaya başladı
1738498187
Beyler dünki olayda termal macunu eksikmiş bu termal macunu kalitesini önerir misiniz? bidaha böyle bir sorun olduğunda kullanayım ve bu termal macun kaç yıl son kullanması var
1717408270
İşlemci i3 12. Nesil bu arada
beyler işlemci sıcaklığım bilgisayarı ilk açtığımda 100 dereceye kadar çıkıyor sonradan 90 a iniyor şuan sadece google açıkken 70 80 aralığında i 3 12nesil işlemci var soğutmayı söküp geri takmıştım ondan mı kaynaklı acaba ?
control ultimate edition almıştım zamanında ama oyun hatalı gibi bi anda siyah ekran veriyor altyazıyı görebiliyorum ses de geliyor ama anlamadım tam olarak ne olduğunu
babam gemici gemide personel ve birçok ülkeye gidebiliyor amerika asya kıtaları dahil dışarıdan almanyadan veya amerikadan ps5 alması mantıklımı yoksa burda 18.5k ya almak mı mantıklı