UltraXD isimli üyenin son içerikleri

1. UltraXD

Bu Fiyata Bu Sistem Normal mi??

Eyvallah esenlikler
  2. UltraXD

Adına sevindim hocam bu arada şu loq önerdiğini alıyorum pişman etmez değil mi
  3. UltraXD

Evet hocam doğru söylüyorsun bu fiyata daha iyi bir sistem yoktur büyük ihtimalle. Bu arada sen hangi laptopu kullanıyorsun?
  4. UltraXD

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15ahp10-amd-ryzen-7-250-16gb-1tb-ssd-rtx-5060-8gb-100w-15-6-fhd-144hz-ips-freedos-83jg008utr-p-991346594 Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
  5. UltraXD

Asus Loq serisinde kronik anakart sorunu var deniliyordu ne düşünüyorsun
  6. UltraXD

Bu fiyat düzeyinde daha çok piyasada giden sağlam diyebileceğimiz sistemler var mı önerebileceğin
  7. UltraXD

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-16-anv16-72-intel-core-7-240h-16gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-16-180hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qzrey-002-pm-HBC0000BVKC4K
  8. UltraXD

Lenovo Loq Anakart Sorunu Çözüldü Mü?

Bilgisi olan yazabilir mi almayı düşünüyorum ama anakart problemleri gözümü korkutuyor
  9. UltraXD

50k Bütçe Laptop Önerisi

Hem oyunlarda işimi görecek hemde üniversite için içimi görecek bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum .
  10. UltraXD

R5 5600 den r9 5900x geçilirmi

R5 5600 gayet işinizi görür hocam
  11. UltraXD

Çözüldü✓ Lossless Scaling FPS Sınırı

Öncelikle Sistemim : Ekran kartı : RX6600 İşlemci : I5 2300 Monitor : 60HZ Normalde Lossless Scaling kullanmadan 60 fps den fazla aldığım oyunlarda Lossless Scaling kullanmaya başladığımda 60fps sabit kalıyor ve üstüne çıkmıyor. Nedeni monitörümle mi alakalı ve düzeltmek için ne yapabilirim...
  12. UltraXD

Lossless Scaling Uygulaması Hakkında.

Lossless Scaling programını kullanırken input lag fazlasıyla artıyor gibisinden söylemler var benim ekran kartımın arayüzünde giriş gecikmesi azaltma seçeneği bulunmakta eğer bunu kullanırsam online oyunlarda aksiyonlu oyunlarda daha iyi bir sonuç alabilir miyim? 1720452123 up
  13. UltraXD

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

Yüksekte tutunca daha çok kasıyor :) o yüzden hep en düşükte kullanıyorum
  14. UltraXD

Lossless Scaling programı çalışmıyor

Videoda gösterilen ayarların aynısını yaparsanız olumsuz etkileyebilir farklı oyunlar için farklı ayarlar yapman gerek
  15. UltraXD

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

Para yok hocam :) trdeyiz
Geri