ulugbey32 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı

Driverında vs sorun yok. Bu fiyata alınabilecek en iyi sıfır kart.
  2. U

Türk Telekom daireye kablo çekiyor mu

Yönetici bir sorun çıkarmadı. Ancak fiber 1. katta olduğu için 8. kata kablo çekerler mi onu merak ettim.
  3. U

Türk Telekom daireye kablo çekiyor mu

Bir öğrenci apartında yaşıyorum. Binada şu an ortak bir fiber internet mevcut ancak hız ve stabilite sorunları nedeniyle kendi adıma bireysel abonelik başlatmak istiyorum. Binada fiber altyapı var fakat binadaki ilk bireysel abonelik benimki olacak. Sormak istediğim birkaç soru var: Dairem 8...
  4. U

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Kablolar RJ45 öyle değil mi?
  5. U

Görseldeki priz RJ11 mi RJ45 mi?

Görseldeki priz nedir? Netspeed fiber bağlatmak istiyorum. Eğer uygun değilse ekipler daireme çeker mi?
  6. U

İnternet bağlatmaya uygun mu?

8. katta oturuyorum her katta dağıtıcı cihaz mevcut. Ayrıca her katta kablo geçen havalandırma kapakları var. Nasıl bir yol izlemem gerek, ekipler daireme çeker mi?
  7. U

İnternet bağlatmaya uygun mu?

40 dairelik bir öğrenci apartında kalıyorum ve ortak internet bayağı yavaş. Netspeed 100Mbps internet paketini satın aldım. Eklediğim fotoğraflarda internetin bağlanmasına herhangi bir sorun çıkaracak bir şey var mı? İnternet prizim fibere uygun mu?
  8. U

2K monitöre geçince ekran kartından ses gelmesi (

1080p bir monitörden 2K bir monitöre geçtim. Oyuna girdiğimde ekran kartından ses geldiğini fark ettim. Masaüstüne çıktığımda ise bu ses tamamen kesiliyor. 1080p monitörü kullanırken böyle bir ses hiç yoktu. Ancak 2K monitöre geçtikten sonra bu durum başladı ve şimdi tekrar 1080p çözünürlüğe...
  9. U

Techburada alışveriş deneyimim

Amazon üzerinden Techburada satıcısından alışveriş yaptım ve maalesef iki farklı üründe de benzer sorunlar yaşadım. İlk olarak bu satıcıdan bir MSI monitör satın aldım. Daha sonra yine aynı satıcıdan RTX 5060 Ti ekran kartı aldım. 25.000 TL verdiğim ekran kartı, hiçbir ek koruma olmadan...
  10. U

RTX5070 ekran kartına AMD işlemci önerisi

RTX 5070 ekran kartının darboğaz yaşamayacağı AMD işlemci almak istiyorum. Şu an R5 7500F kullanıyorum. 2K ve 1080p monitörde sorun çıkarmayacak bir işlemci olursa çok iyi olur. RTX 5070. ASUS TUF B650M. R5 7500F. 16 GB RAM.
  11. U

RTX 5070 ile RTX 5060 Tİ arasındaki fiyat farkına değer mi?

RTX 5060 Tİ 26.000 TL bandındayken RTX 5070 ise 33.000 TL fiyat farkına değer mi? Hangi kartı tercih etmeliyim? Amazon üzerinden alacağım.
  12. U

Ekran Kartı Sinerji'den mi, Amazon'dan mı alınmalı?

RTX 5060 Ti alacağım. Sinerji 24.000 TL'ye satarken, Amazon kendi deposundan 25.500'e satıyor. Herhangi bir duruma karşı hangisi daha mantıklı? https://amzn.eu/d/folnbqO https://amzn.eu/d/4rYMSA7
  13. U

RTX 5060 Tİ VS RTX 3080 Tİ Tercihim ne olmalı?

PNY RTX 5060 Tİ ya da kutu ve faturalı Zotac RTX 3080 Tİ almayı düşünüyorum. RTX 5060 Tİ 24.000 TL, RTX 3080 Tİ 18.000 TL seçimim ne olmalı? R5 7500F. Asus Tuf B650 Gaming Anakart. 16 GB ram Cougar 650W 80 Plus PSU.
  14. U

B650 Anakart Önerisi

[H3 id='Intel+Arc+B580+ekran+kart+satn+aldm.+Sanrm+bu+ekran+kart+iin+B650+anakart+tam+performans+gsteriyormu.+Hepsiburadada+satlan+indirimdeymi.+Hangisini+almalym']Intel Arc B580 ekran kartı satın aldım. Sanırım bu ekran kartı için B650 anakart tam performans gösteriyormuş. Hepsiburada'da...
  15. U

Mad Parfüm Önerileri

Mad üzerinden Midnight, Divine tough, Narkotic ve Pera adlı parfümleri satın aldım. Esmer tenliyim ve hangi mevsim veya sabah mı akşam mı kullanılmalı yardımcı olursanız sevinirim.
Geri