Uluntrak16 isimli üyenin son içerikleri

1. Uluntrak16

🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

Neyi önereyim hocam boş boş bir şeyler yazıyorsunuz sonra sorumlu ben tutuluyorum. Şunun şunun muadili deseniz tamam da daha iyisi varsa lafına karşı önereyim al: Muscent Lelas Kimyager Ahmet Ferne Alberto Sego Dose Luxury Extrait De Parfum Anymo Paris Famak De Fragancia Caps Lock Doftkonst...
  2. Uluntrak16

Belirttiğim gibi Famak De Fragancia. 1784285872 Hocam kalıcıdan kasıt olarak baktığımızda OUD denilen şey de aşırı yapışkan ve kalıcan fakat 10 kişiden 7'si beğenmez. Bundan dolayı sadece genel beğeni önerebilirim: (Vanilya-Tatlı): Althair SWY Intensely Le Male Elixir (Fresh): Imagination Ysl Y...
  3. Uluntrak16

Blue De Chanel ve Y EDP var 4 mevsimlik ve bence aşırı genel beğeni kokuları. İkisini de Famak De Fragancia iyi yapıyor. Hacivat ise biraz daha yosunsu kalıyor fakat benim için en klas kokulardan birisi. Eğer Hacivat istersen Alberto Sego'dan "Creed Aventus Süper Çalışma" bakabilirsin. Çünkü...
  4. Uluntrak16

Ferah ve kalıcı bir şey istiyorsan imagination bakabilirsin. Muscent'inki gayet iyi fakat birazcık tuzlu fiyatı. Dose Parfüm de gayet iyidir. 1784240173 Hocam kışlık mı bakıyorsunuz yazlık mı şekerliden kasıt vanilya şekerliliği mi? 1784240463 Yazlık bakıyorsanız Essencia'dan Notus Emre...
  5. Uluntrak16

Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler. 1784224483 Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25...
  6. Uluntrak16

Parfüm alcaksanız şöyle markalardan almayın. Her parfüm için çok daha iyi alternatifler var.
  7. Uluntrak16

HT08 vs Bass BP1 Pro

Temizliği zor mu hocam
  8. Uluntrak16

HT08 vs Bass BP1 Pro

Arkadaşlar 5 ay önce ht08 aldım ve şu an sol tarafından az ses veriyor. Yenisini almayı düşünüyorum. Hangisini alayım?
  9. Uluntrak16

🔥İndirim 1ST Player RT7 LED Ekranlı Akvaryum Kasa + NGDP 850W PSU 7.999 TL

Hâlâ marka konusunda endişem var. İyi midir?
  10. Uluntrak16

Yardım 2 k ya mouse önerisi

Vxe R1 bakılabilir fena mouse değil.
  11. Uluntrak16

Öneri Viewsonic monitörümü değiştirmeli miyim?

VXA2758A-2K-PRO adlı monitöre sahibim. Bunun Yerine Philips Evnia 27M2N3501PA/00 adlı monitöre geçmeli miyim?
  12. Uluntrak16

Öneri 20K altında tablet önerileri

Yanlışlıkla enter basmışım. Kalem ve Klavye 8 ram-128 gb en az Bir not uygulaması 1768137964 Hocam gereklileri yazdım
  13. Uluntrak16

Öneri 20K altında tablet önerileri

Aşırı bi oyun performansına gerek yok genel olarak sınıf içinde not almak için falan kullanacağım. Gerekli olan şeyler:
  14. Uluntrak16

One Drive sebebiyle dosyalarım bozuldu.

Hocam sslerin yarısı silindi.
  15. Uluntrak16

One Drive sebebiyle dosyalarım bozuldu.

Tamamdır
Geri