ulWASH isimli üyenin son içerikleri

1. U

Asus tuf gt502 plus fan rgbsi

selam oncellikle asus tuf gt502 plus kullanıyorum fanların rgbsi diger parcalara uymuyo asusun kendi rgb progmında ve signalrgb gibi custom rgb ayarlama uygulamalarında gormedim fanların ısmı ASUS TUF Gaming AF120A2R 1x120mm RGB Fan linki ise...
  2. U

Her yeni sürümde overlock atılır mı

selam asus tuf 4070 kullanıyorum gpu tweak 3 ile overlock attım ama yeni sürümü çıkıyo hep yeni sürümü yükleyip overlock mu atmam gerek bi kez atsam yeter mi (oc scanner ile overlock attım) sürümüm ise gpu tweak v1958 tekrar yeni sürümü indirip dongu gibi her yeni sürümde bunu yapmam mı gerek bi...
  3. U

Zornher güvenilir mi

zornher zh980 diye bi klavye gördüm güvenilir mi ve alınır mı linki https://zornher.com/products/pbt-keycap-95-wireless-keyboard?srsltid=AfmBOor-m7ls9K6wa_BRpgVdnjWqAlpyrTRVqeUuEoJhCesRO4wI_02W&variant=46987086266600 ışık testlerini izledim baya güzel duruyodu alınır mı sizce
  4. U

Klavye degiştirme XVX SPIDER WEB

kusura bakmayın hocam fotolarda genellikle klavyeye takılı görünce klavye sandım
  5. U

Klavye degiştirme XVX SPIDER WEB

Selam öncelikle klavyemi değiştirmeyi düşünüyorum aktif olarak [ SteelSeries Apex 3 Tkl ] kullanıyorum ve almayı düşündüğüm klavye [ XVX SPIDER WEB linki...
  6. U

Parca rengi degistirme

Geniş açıdan boyle duruyo
  7. U

Parca rengi degistirme

boyle duruyo
  8. U

Parca rengi degistirme

Pc acikken cekicem bi dk
  9. U

Parca rengi degistirme

selam oncellikle yeni bir toplama pc aldım fakat toplarken kasa haric hepsini siyah aldım ama sıvı sogutma istedigim gibi durmadı kasam asus tuf gaming gt502 plus beyaz sıvı sogutma ise corsair h150 fakat sıvı sogutma siyah kasa beyaz olunca garip durdu sizce degistiriyim yoksa kalsın mı...
Geri