Ulwus isimli üyenin son içerikleri

1. U

Steam Aile Paylaşımına Katılacak Kişi Arıyoruz.

Hâlâ arıyoruz.
  2. U

En son steam güncellemesinden sonra ekledim yukarıda belirttiğim 13.06.2024 tarihinde katılan üyeyi.
  3. U

1. Ban yiyebileceğiniz veya bir oyundan ban yiyebileceğiniz anticheat uygulaması içeren oyunlar halihazırda zaten kütüphanelere eklenmiyor (eklenen oyunlar anticheat'siz de çalışan oyunlar gözlemlediğime göre) 2. Hesap banı atan oyunlar aile paylaşımında paylaşılmıyor. (resim temsilidir) (hesap...
  4. U

Hesaba giriş gerekmiyor. Yeni gelen güncelleme ile davet sistemi ile aile paylaşımına davet ediliyor
  5. U

Steam aile paylaşımında 1 yerimiz boş. BG3, GoW Ragnarok, Ghost of Tsushima, Spider-Man, Starfield, Hogwarts oyunları bulunmuyor. Listede oyunlarınız varsa ve ilgileniyorsanız aşağıdaki Steam adresine arkadaşlık atın konuşalım. Bizim aile hesabında geri kalan AAA'lerin yaklaşık %80'i bulunuyor...
  6. U

550tlye kadar mekanik klavye tavsiyesi

İkinci el değil ki kapalı kutu sıfır satılıyor sahibindende.
  7. U

1k - 1.3k ya kadar red switch klavye

https://tr.banggood.com/BlitzWolf-BW-KB2-Mechanical-Keyboard-87-Keys-Wired-Keyboard-Gateron-Optical-Switch-Hot-Swappable-RGB-NKRO-Type-C-Gaming-Keyboard-p-1921837.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6290921
  8. U

Redragon K552 Vs Blitzwolf Bw-Kb2

Normal internetten satın alır gibi yapıp sadece Türkiye Direkt Posta yap Ben sarı switch aldım sana da öneririm sesi kırmızıdan daha iyi.
  9. U

Türkiye Direkt Posta seçmeyince gümrük sıkıntıları veya kapıda ek ödeme istiyorlarmış.
  10. U

Eğer almayı düşünüyorsanız kargoyu "Türkiye Direkt Posta" seçin ki kapıda ek vergi ödemeyin.
  11. U

red switch stokda yok, yellow veya blue seçin. Ondan dolayı pahalı gözüküyor
  12. U

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, Blitzwolf satın aldım.
  13. U

yok kırmızı switch stockda yok blue veya yellow switch olarak yapınca fiyatları düşüyor 1674568364 Siz de alacaksanız Türkiye direkt posta yapmak gerekiyormuş totalde 870tl gibi bir tutar çıkıyor
  14. U

linkteki
  15. U

Redragon K552 Kumara mı Blitzwolf BW-KB2 mı alınır? Bu iki klavye arasından hangisi daha kalitelidir ve daha uzun götürür? Blitzwolf'un Switch'i K552'ye göre daha kaliteli diye biliyorum. Sizce hangisini almalıyım ve nedeni nedir? Blitzwolf BW-KB2 Redragon K552
Geri