UmBlax1 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Öneri 1000 İlla 1200 Bandında Kablolu Kulaklık

Uzun kablo olması daha iyi masa altı dan çekerim kabloyu
  2. U

Hocam bu kadar detaylı anlatmanız resman nutkum tutuldu o zaman h2002p alıyom
  3. U

Merhaba 1000 illa 1200 bandında bir bütçem var kulaklık almayı planlıyorum Fakat karar veremedim Henüz Chatgbt gibi yapay zekalara soruyorum H2002p al diyorlar Sizce almalımıyım yoksa daha Kaliteli Ve Güzel Bir Kulaklık Öneriniz varmı şimdiden Yardımınız için teşekkür ederim
  4. U

Yardım 4700 Civarı M2 SSD Önerisi

Merhabalar sistem Topluyorum ve 1 SSD ihtiyacım var bütçem 4500 biraz zorlayıp 4700 kadar çıkabilirim 1 tb güvenilir SSD lazım güvenilir markadan 2 el olabilir sahibinden bulup ilanda atabilirsiniz ama lütfen dolandırmayın öğrenciyim zar zor setup kuruyom bunu buldum yaşadığım şehire yakın sizce...
  5. U

Yardım 512 GB M2 Sssd Önerileri Acil

Sağlığı ne durumda
  6. U

Hem soğutucu hem SSD icin
  7. U

Merhabalar Kendime Setup Kuruyorum Ve 1 Soğutucu İle M2 SSD ihtiyacım Var Sistem Bileşenlerim Bunlar -Geforce Rtx 3060 Ti -Amd Ryzen 7 5700X -Msı B550M-ProVga-wifi (Anakart) -8x8 DDR 4 RAM -Revenge Marka Bilgisayar Kasası -Msı 650Watt POWER SUPPLY Parçalarım bunlar buna uygun SSD ve kule tipi...
  8. U

Yardım Arbg Yanmıyor Fanlar Dönmüyor

Merhaba Sistem topluyorum çoğu parçayı montajladım fakat elimde daha işlemci .SSD.ve Soğutucu Yok sadece amacım kasanın fanlarını kontrol etmek bağladıktan sonra elimde vdg İsimli 1 kablo birde sata kabloları kaldı bunları nereye takıcam Not:Ekran kartı bağlı ve leşleri yanıyor anakartta beyaz...
  9. U

Yardım Power Supply Önerisi

Arkadaşlar Kendime Sistem Topluyorum Ve 1 PSU İhtiyacım Var Acilen PSU önerir misiniz? ELİMDEKİ PARÇALAR -GEFORCE RTX 3060ti -amd Ryzen 7 5700X -Msı B550M-Pro-Vha-Wifi -8x8 DDR 4 RAM -Kule tipi Soğutucu (Alıcam Daha Almadım) 7 fanlı Akvaryum Kasa Acilen Tavsiye Verirmisiniz Bütçem:3000
  10. U

Power Supply Önerisi

Arkadaşlar Kendime Bilgisayar Topluyorum Ve Bir Power Supply İhtiyacım Var Sistem Parçalarımı Size Sayayım Ona göre bana 1 POWER SUPPLY önerin -Geforce Rtx 3060 Ti -Msı B550M-Pro-Vha wi-fi -8X8 DDR 4 RAM -Amd Ryzen 7 5700X -1Tb M2 Ssd Bütçem:3000 TL Önerilerinizi bekliyorum
  11. U

Sistem Uyumu Hakkında Endiseliyim

Hocam Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim
  12. U

Sistem Uyumu Hakkında Endiseliyim

Merhaba Kendime Sistem Topluyorum bazı parçaları 0 Aldım bazı parçaları 2.el Fakat sürekli geceleri düşünüyorum acaba parçalar uyumlu mu? Ben size Aldığım parçaları söylesem Bana yardımcı olurmusunuz Acaba Birde bu darboğaz Muhabbeti ile ilgili destek olursanız çok iyi olur Neyse aldığım parçalar...
  13. U

AMD Ryzen 5 5600 İşlemciye Ne Kadar Vermeliyim

Elimde anakart ram Var işlemci lazım
  14. U

Anakart Olarak msı B550M-Pro vha wi-fi aldım
  15. U

Kendime 1 bilgisayar topluyorum fakat artık piyasa berbat durumda herkes kendi kafasına göre fiyat belirliyor sizce AMD Ryzen 5 5600 ne kadara satın almalıyım 0 alıcam bu arada birde aynı fiyata daha iyi bir işlemci alırmıyım yoksa AMD Ryzen 5 5600 İyimi
Geri