umit16 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Hangi e sigara sitesi guvenlidir?

6.5 Senedir kullanıyorum. Nargile içim değil sigara içim olarak. Eskiye göre çeşitler çok fazla. Size tavsiyem varsa çevrenizden ve sosyal medyadan araştırma yaparak nasıl bir cihaz almanız gerektiğini belirleyin. Belirli model yada modeller üzerinde kesinleştirip bunun üzerine alım...
  2. U

Çözüldü✓ Yeni PC geç açılma sorunları.

Kısıtlı zaman ve deneme amacıyla sıfırlama seçeneğini kullandım ve şuan gerekli programlar güncellemeler yapıyorum. Sonrasında eğer sorun düzelir yada devam ederse sıfırdan Windows 10 kurup risk almayacağım. Herkese Teşekkürler. umarım sorun çözülmüş olur. Kısa sürede olur mu diyerek denediğim...
  3. U

Pc Sistem Durumu Denetimi Doğru ise giriş yaptığımda belli başlı özellikleri gösteriyor ve onun dışında test et incele yada herhangi bir işlem yapamıyorum. Çok hızlı bir şekilde uygulamayı inceledim ama kaçırdığım bir yer mi var acaba. 1682078659 Benimde düşüncem Windows kaynaklı olduğu için...
  4. U

ilk öncelik olarak windows ile alakalı hata olabileceğini düşündüğüm için ilk mesajda donanımları yazarken win 11 pro kurduğumuda yazdım bu yüzden. Zaten en fazla 1 ay önce kurulan sistem ve 1 ay önce yeni windows kuruldu. Format atıp tekrardan windows kurmadan önce belkide sorunun windows...
  5. U

Pc açıldıktan sonra masaüstü arka plan mevcut ama hiç bir dosya simge gözükmez iken bunları görebiliyorum ve o esnada sıcaklıkla alakalı hiç bir sorun yok. Gördüğüm ve hatırladığım değerler. CPU 30-33 GPU 48-50
  6. U

Sorun Devam etmektedir.
  7. U

Merhaba. Uzun zamandır aynı laptopu kullanan biri olarak araştırmalar yaptım ve biraz riske girdim. Hazır sistem yerine kendim topladığım bilgisayarı kurmak nasip oldu. Belki daha iyi olabilirdi. Sorun şu her zaman yapmamakla birlikte çok sık karşılaşıyorum. Pc açılış ekranında Windows PIN...
  8. U

Resize Bar Açılmıyor.

Bugün 2-3 güncelleme sonrası bilgisayar çok geç açılma yaşanıyordu. PIN ekranında bekletmesi. Sonra masaüstünde arka plan var ama görev çubuğu simgeler hiç bir şey yokken uzun süre bekletmesi gibi. CSM Kapatıldı mevcut sorun düzeldi. Harici olarak Resize Bar Enabled. Teşekkür ederim. Hayırlı...
  9. U

Resize Bar Açılmıyor.

Dediğiniz aklıma geldi evet o yüzden GPU programını indirdim orada da Disabled olduğunu görünce Ekran kartı sürücüsü ile alakalı olmayacağını düşündüm ama yinede sizlere bilgili arkadaşlara sormak istedim. 1680451872 Boot Bölümü için Ayarlar. Launch CSM Enabled Boot Device Control...
  10. U

Resize Bar Açılmıyor.

İftar vakti :) Ekran kartı sürücüsünün ne fark edeceğini anlamadım ? Yoksa farklı birşeyden mi bahsediyoruz. Sürücü kaldır tekrar yüklemek için. 1680451202 Uzun zamandır Pc toplamayan ve çok detaylara girmeyen biri olarak çok fazla BIOS içeriğinde gezdim ama csm ile alakalı hiç bir seçilmiş...
  11. U

Resize Bar Açılmıyor.

Advanced Bölümünde Above 4G Decoding Enabled Resize Bar Support Auto SR-IOV Support Enable olarak gözükmekte.
  12. U

Resize Bar Açılmıyor.

Merhaba. Sistem içeriğinde bulunan intel Arc A770 Ekran kartı biliyorsunuz Resize Bar açılmasını istiyor. Uygulama üzerinden Resize Bar kapalı olduğu ile alakalı uyarı, bildirim gönderiyor. Anakart Asus Tuf Gaming B550M-E Wifi modeli Bios üzerinde Resize Bar Auto yada Disable olarak seçenek...
  13. U

Yardım PSU Tavsiyesi (Sertifika,Güç,Verimlilik)

Bilgi için teşekkürler. Şuanki alınacak karar verilen ürün belli oldu :) Nzxt Kasadan sonra bende nzxt PSU bakmıştım ama detaylı bilgi sahibi olmayınca karar verme aşaması bitmemişti. :)
  14. U

Elbette bilmediğim ince detayları ve NZXT farklılığının önemi vardır ama 2.600 Gibi bir fiyatla PSU almak mantıklı mı ?
  15. U

Umarım düşük değildir. Konuyu güncelledim. 2.000
Geri