umitsama1 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ram amd işlemcim ile uyumlu değil ne yapabilirim

Ramde expo var diye biliyorum arkadaşım da aynı ram ve işlemciyi kullanıyor yanlış hatırlamazsam
  2. U

Yardım Monitörüm de sıkıntı var

Başından beri öyle yapıyordu ben takmamıştım şuan sinir bozucu olmaya başladı kafayı yediriyor
  3. U

Yardım Monitörüm de sıkıntı var

Asus xg27acs monitöre sahibim. Normalde memnundum ama güç kablosu monitörün alanına sığmıyor. Gevşek duruyor ve durmadan cızırtı yapıp kapanıyor en ufak dokunmamda bile. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
  4. U

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı?

İndirimde 9k fiyata almıştım gayet memnunum ama o fiyata 1-2k ekleyip daha iyisini bulursun gibi
  5. U

3k bütçe klavye önerisi

Bütçem 3k %75 klavye arıyorum önerilerinizi alabilirim
  6. U

Sipariş ettiğim sistemi değerlendirir misiniz?

Bende 9070xt istiyordum ama çoğu arkadaş 5070 al dedi eğer her hangi bir sıkıntısı çıkarsa 5070in iade edip 9070xt alırım artık. Onun harici hiç uğraşamam daha da uzun zamandır bu anı bekliyorum. İlerde işlemci ve ram update yapacağım zaten saolun şimdiden 1774857449 Hocam şuan en ucuz 5070 36k...
  7. U

Bende başta çok arada kalmıştım,Ama bu msi gaming trio 5070 modeli 42k fiyattan 36 küsüre düşmüş. Bende 5070de karar kıldım.
  8. U

Uzun zamandır hayalini kurduğum sistemi sonunda sipariş ettim. Ürünler şöyle: Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram Fiyatları ve Özellikleri https://share.google/eZRtE9SD00QetJIUK İleride 16 gb ekleme yapacağım bütçe yetmedi. MSI GeForce RTX 5070 GAMING...
  9. U

Sizce hangi anakartı almalıyım

Ana karta bu kadar para döneceğine soğutucya biraz daha para ver kardeşin
  10. U

70-80k sistem önerisi (sadece kasa)

70-80k bütçeyle pc toplamayı düşünüyorum monitör falan her şey hazır şimdi kasa kaldı. Ekran kartı 5070 alacam net. Ram 16gb alıp ilerde bi 16 ekleme yapacağım. İşlemci 7500f düşünüyorum ama öneriniz varsa bakabilirim,onun harici hiç bir şeyi belirlemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  11. U

Gamegaraj elite s22 alınır mı?

Bende de tekte para verecek bütçe yok o yüzden peşin fiyatına 9 taksit olması baya işime yarıyor ama hazır sistemlere pek güvenemiyorum açıkçası özellikle psu konusunda
  12. U

Msi md342cqpw monitör alınır mı?

Hikayeli oyun oynuyorsan va panel önermem. En azından ıps olsa iyi olur.
  13. U

650w psu yeterli oluyor mu yani hocam? Ve kaç mm taktınız sıvı soğutucuyu?
  14. U

Donanım arşivi hikayesinde paylaşmış alınır mı sizce? Psu ve soğutması yeterli midir...
  15. U

RUST İÇİN İŞLEMCİ yardımı

7600x alabilirsin.
Geri