ÜmitYlmz isimli üyenin son içerikleri

1. Ü

Corsair HS80 wireless telefona bağlanıyor mu

Arkadaşlar kulaklığı normalde pcde kullanmak için aldım ama telefonada bağlanıyor mu ? İnternette bişi bulamadım.
  2. Ü

Erzurum'da Yaşayan Birisi Yardımcı Olabilir mi?

Kral aziziyeden topçu alayının oraya direkt ulaşım var mı mesela varsa kaç dk sürüyor
  3. Ü

Erzurum'da Yaşayan Birisi Yardımcı Olabilir mi?

Arkadaşlar erzurumda ulaşım hakkında bilgiye ihtiyacim var ona göre ev tutucam, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Ü

Acemi birliğine giderken alınması gerekenler

Arkadaşlar 14 Kasım da yedek astsubay olarak Ankara'ya acemi birliğine gidiyorum. Askerlik yapan arkadaşlarım yanımda bişi götürmeme gerek olmadığını söylüyor herşeyi orda veriyorlarmış, sizin kesin bunu götür dediğiniz şeyler var mı?
  5. Ü

4825tlye bu klavye alınır mı

Boyutu attığım gibi olsun istiyorum, küçük klavye denedim çünkü alışamadım sattım geri
  6. Ü

Ulan bende yazarken ne eksik diyorum gece gece iyi güldüm
  7. Ü

Arkadaşlar beyaz bir klavye almak istiyorum almışken kablosuz olması da işime gelir. Geri ödemeyle birlikte 4825tlye geliyor sizce bu alınır mı yoksa daha iyi bir klavye önerebilir misiniz...
  8. Ü

25k Bütçe iş için notebook önerisi

bu çok iyimiş sağol
  9. Ü

25k için ne önerirsin
  10. Ü

laptop değilde daha çok notebook tarzı lazım kendime almicam çünkü alacağım kişide notebook istiyor
  11. Ü

İnternet üzerinden işlerimi halledicem daha çok, kullanacağım google falan işte
  12. Ü

ticaret işleri daha çok
  13. Ü

Arkadaşlar iş için 25k bütçeye notebook almayı düşünüyorum. Yurt dışından da getirtebilirim bu fiyata önerebileceğiniz neler var...
  14. Ü

Yeni aldığım sistemde bazı oyunlar takılıyor

arkadaşlar yeni sistem aldım oyunda 600 fps falan alıyorum ama sürekli takılıyor oyun. Fps dropda denmez çünkü fps düşmüyor sadece oyun takılıyor. İşlemci ve ekran kartı amd, acaba bunlarda bir ayar mı yapmam lazım?
  15. Ü

İtopyadan Aldığım Sistem İçin Onarım Parası İstiyolar

İtopyadan yeni sistem aldım. Elime ulaştıktan sonra ethernet kablosunu görmediği için sistemi teknik servise verdim. Onarım değil değişim istiyorum dememe rağmen onarım yapmışlar. Şimdi de onarım için para istiyolar. Yani kısacası bozuk gönderdikleri ürünü tamir edip benden para istiyolar. Sizce...
Geri