umix isimli üyenin son içerikleri

1. umix

🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

al bir yan hesap daha. biz açsak anında ban atarlar millet 4-5 yan hesapla geliyor.
  2. umix

🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

bak tayfunum sen bu markayı her yerde övüyorsun, hiç kötü yorum yaptığını görmedim. mesela bu markanın 2k modellerinin baslıklarında alanların hepsi ölü piksel ve aşırı bulutlanma olduğunu yazıyor görmezden geliyorsun, ee ne düsünmemizi bekliyorsun? ben zaten diyorum bilgin var ve bu işe...
  3. umix

iftiranın tanımını öğren önce. ben kesin ve kesin bu adam ktcle iş ortaklığı yapıyor demedim markayı çok övüyorsun dedim.
  4. umix

tayfun yavrum sakin ol. ben bilgili olduğunu kafa patlattığını yazdım ama ktc konusunda seffaf değilsin, bir haltlar ceviriyon o markayla ilgili.
  5. umix

kimin yan hesabı bu niye üstüne alındı yakalandın aslanım :D
  6. umix

tayfun ve tayfası var (yancısı ahmettunc) onlar ktc görünce saygı duruşuna geçiyor, 15 bine oled olsa ktc miniled alın derler yine. benim şu an önümde hem miniled hem oled var, oled şampiyonlar ligiyse miniled uefa kupasıdır. miniled sadece ips gibi panellerden çok çok üstün oledle...
  7. umix

https://www.amazon.com.tr/MSI-271QP-QD-OLED-Gaming-Monit%C3%B6r/dp/B0BSLHZKB6 biraz daha çıkıp bunu alın
  8. umix

Ücretsiz Yapay Zeka Veren Siteler

şu tek mesajı olanlara konu açma yasağı gelsin. min 100 mesaj sınırı olsun.
  9. umix

3-4 Bin TL Civarı Gamepad Önerileri?

https://www.atk.store/tr/products/atk-axe-series-tri-mode-wireless-game-controller?srsltid=AfmBOooEeaNXsj4QjRXozx2oe7IL6C69WhkaPIsDtvEjonPkUCnt113D bundan sağlam gamepad görmedim, günde 10 kere düsürüyorum cizik bile yok. daha önce gamesir supernova ve xbox 9 kullanmıştım ikiside elimde kaldı.
  10. umix

❌İndirim Bitti! Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 26.300 TL

bunlar artık lüks oldu bu fiyatlarda gayet iyi.
  11. umix

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED 18.999,00 Bu Fıyata OLED

ben oled monitöre yeni geçtim imkanınız varsa gelin, oyun oynadığınızı anlarsınız. imkanınız yoksa bile ekran kartından kısın işlemciden kısın yine gelin :D zaten ekran kartınızla böyle güzel görüntü alamadıktan sonra üst seviye bir karta ne gerek var. ayrıca ips panellerin o yalan ms...
  12. umix

Efootball Zorlaştımı

uzun topla kontra hocası alır bu taktiği denersen en azından defansın sağlam olur. hatta 2 dos yap. şu an 750 coine satılan mourinho defans olarak iyi onu alabilirsin.
  13. umix

Efootball Zorlaştımı

oyun tamamen değişti ve server çok ağır. aşırı input lag ve sunucu yükü var. konaminin sunucuları rezil olduğu için momentumda devreye girince kimin neti iyiyse o kazanıyor, senelerdir böyle bu oyun. yani 108 oyuncularla oynasan bile server gelmeden bu oyundan zevk alamazsın. örnek benim...
  14. umix

Gta 5 Online Da Para Yatırım

gta 5 ay sonra ban atar genelde öyle oluyor. tadını çıkar, yatırımı boşver.
  15. umix

Kediyi Napayım

o kedi senin kaderin evine götür besle bereketiyle gelir.
Geri