umix isimli üyenin son içerikleri

1. umix

5070ti 4k oyun perfonmans

5060 ti 16 gb nasil 1080 p oluyor 2k full ayarlarda rahat oynatıyor. 2060 la falan karıştırdın herhalde 5060 ti 16 gb dedim.
  2. umix

5070ti 4k oyun perfonmans

5060 ti 16 gb bile cypherpunk ultra 4k 70 fps alıyor. teknoloji gelişti dlss falan derken rahat 4k keyfi yaşarsın o kartla.
  3. umix

🔥İndirim Dünyaca ünlü ayakkabı markalarında indirim var göz atın derim

vallahi sene 2026, internete yazınca döküman olarak bütün bilgilere ulaşıyorsun. bir ton şikayet var, neye göre güvenilir onu anlayamadım.
  4. umix

hayır sikayetimvar sitesine baktım herkes bin pisman olmuş. ekşi sözlüğe baktım ürünler 2 aya yırtılıp renkleri kaçmış.
  5. umix

🔥İndirim B650 - 16 gb ram bundle 12499 Tl

ramlerin fiyatlar 3-5k olur 1 ay sonra. ne güzel de çırpınıyorlar G A M P A N Y A
  6. umix

https://www.sanalcadir.com/calvin-klein-kadin-krem-spor-ayakkabi-spor-ayakkabi-sneaker-yw0yw01768-1/?_gl=1*ijp026*_up*MQ..*_ga*MTM1NTA3MDU2Ny4xNzc1MTcwMDYx*_ga_Q28LW8DPJ8*czE3NzUxNzAwNjAkbzEkZzAkdDE3NzUxNzAwNjAkajYwJGwwJGgw*_ga_XBFFQFBCG1*czE3NzUxNzAwNjAkbzEkZzAkdDE3NzUxNzAwNjAkajYwJGwwJGgzNDIyMT...
  7. umix

❌İndirim Bitti! Logitech F310 Gamepad 534,47TL

üstüne para verseler yok kardes ihtiyacı olana ver der geri ceviririm. T A K O Z
  8. umix

Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

MSI anakart ve monitör almıştım, ikisi de sorun çıkardı. İşlerim vardı, uğraşamadığım için iki ürün de elimde kaldı. MSI globalde iyi bir marka olabilir ama Türkiye’de rezalet ötesi. Ayrıca abartıldığı kadar ürünleri kaliteli değil. Bu marka neye göre övülüyor anlamadım. Monitörleri vasat...
  9. umix

32 GB CL30 Ram + NZXT Kraken Elite Paketi 25.000 TL

az kaldı bu ramleri 8 k gibi rakamlara koyacaklar, son tokatlar.
  10. umix

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

konu hatalı olmasa bile bu fiyata satılan oled ips gibidir.
  11. umix

Çözüldü✓ 8 gb rtx 5060 ti almak mantıklı mı? 2k monitörüm var

16 gb olanla aralarında dağlar kadar fark var, sanki farklı 2 seri gibi. 8 gb alınır oyunda oynatır ama tavsiyem 16 gb olanını al.
  12. umix

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

personel ve akrabalarına hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar.
  13. umix

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

bende diyorum ne eksik. sabah kalktım şu teknoloji forumuna girim cubuk kraker arayım dedim thanksss.
  14. umix

TCL TELEVİZYON SATARKEN BİZE NEDEN FAHİŞ-KAZIK FİYAT UYGULUYOR ?

Kim ne derse desin, TCL TV’ler fiyat/performans olarak parasının hakkını veren ürünler; çoğu da premium sertifikalı. Mesela şu 55Q6C efsane modelinin LG’deki karşılığı neredeyse iki katı fiyat demek.
  15. umix

Yurtdışında Ram fiyatları düşüyor

Vatan geçen boşuna mı bedava dağıttı? Bilgisayar piyasası böyledir; paraya ihtiyaçları olunca YouTube’daki kanallara “zam geliyor” diye servis haber yaptırırlar, 5-6 ay ne koparırsak sonra da düşer. Bizim bazı youtuber’lar “kötü haber, acı haber” başlıklı video attılar; ondan iki gün sonra...
Geri