umix isimli üyenin son içerikleri

1. umix

ÇOK ACİL 2 SİSTEM ARASINDA KALDIM

vay be bunları bu paralara satmaya insan utanır.
  2. umix

Sahibinden dolandırıcı nasıl şikayet edilir ve ya dolandırıcı mı

için rahat edecekse bu sekil sikayet ettim gerisi onlarda.
  3. umix

süpheli ürün seçeneği varsa sikayetler bölümünde o sekil sikayet edelim o zaman incelensin.
  4. umix

sen yinede kendini güvene al bosver numarasını karala. arkadaşın dediği gibi çakma ürün olabilir ama dolandırıcı dediğin olay farklı yerlere gidiyor. oralarda dolandırıcı cok var, ibandan parayı alıp kaçanlar var onlara diyoruz genelde dolandırıcı.
  5. umix

vallahi hocam dolandırıcı adam 1000 olur mu diyene bile verirdi. dikkat edersen üst yorumda 1300 olur mu yazana veririm dememiş 1400 olur demiş.
  6. umix

dolandırıcı olabilir ama diğer ihtimalde var. adamın numarası orada gözüküyor , eğer dolandırıcı değilse seni mahkemeye verme hakkı var biliyorsun dimi? iyice emin olmak lazım bence. cünkü dolandırıcı adam 100 lirayı aramaz bir önceki yorumda 1300 olur mu yazana 1400 olur demiş..
  7. umix

şimdi adamın dolandırıcı olduğu net değil. birine böyle ağır bir suclama yapmak icin elinde net kanıt olmalı. adam belki senle ugrasmak istemedi engelledi o şekil de olabilir. not: hatta adam bu baslığı görse seni mahkemeye verebilir , herkese açık bir yerde sana sırf video atmadı...
  8. umix

Rtx 5060 ekran kartıma şekersiz kola döküldü ne yapmalıyım

yerinde olsam yarına kadar takmazdım. artık her şey ateş pahalısı hatta bir bilgisayarıcıya götür bilgi al.
  9. umix

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

uzun zaman sonra yazdım bende baslıgı en tepede görünce. beni linc etmişlerdi bazı yalakalar, biride kendini monitör uzmanı diye tanıtıyor herkese, adı lazım değil. neyse zamanla gerçekler çıktı ortaya..
  10. umix

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

koca 63 sayfada anladıgım kadarıyla bu ürünü alıpta harika cok memnunum yazan yok. zamanında bu markayı delicesine savunanlarda ortalarda yok.
  11. umix

Öneri RTX 4060'dan RTX 4070 veya 5060Ti 16Gb geçilir mi

arada dağlar var 16 gb modeliyle, para varsa bütcede bu kadarına yetiyorsa gecilir tabi ki.
  12. umix

GuliKit TT Pro alınır mı?

yarın bana özelden yaz kolun 3 ayda geldiği noktayı resimleri cekip gösterim. macrosu kötü tepki süresi kötü. tusları iceri kacıp duruyor + analog ara ara kendi kendine sağ sol yapıyor.
  13. umix

karışmasın hocam gullit de iyidir al geç. zaten ps kolu dizilimi istiyorsun baska seceneğin yok. ama gullit öyle övdüğü kadar iyi marka değil yani, gören razeri anlatıyor falan sanar :D.
  14. umix

gecikme olacağını sanmıyorum ps dizilimi şart dersen gullitkiti alabilirsin. ayrıca arkadaşın fason dediği kol 2025 yılında gullitten daha fazla olumlu geri dönüş almış ve daha iyi bir koldur. bende 4 tane gamepad var xbox, gamesir supernova , atk ve razer iclerinde en iyi tepki...
  15. umix

battle axe pro alın bence, mekanik olması cok keyifli oynatıyor oyunları.
Geri