umix isimli üyenin son içerikleri

1. umix

🔥İndirim Zoko Nexora 6.7 İnç Kavisli OLED Ekranlı Sıvı Soğutucu 10.300 TL!

bende zoko king kasa almıştım rahat 20 kg var malzeme kalitesi 3/10. bu tip ürünler anca fp kasa toplayanlara yarar.
  2. umix

Nereye Gidiyor Bu Ekran Kartı Fiyatları?

artık 9060lı bir sistem lüks olarak görülüyor.
  3. umix

Hepsiburada Vs İncehesap

İkisi de Güvenilir alışverişte sorun çıkarmazlar Ama hiçbiri Amazon olamaz.
  4. umix

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Radeon RX 9070 XT mi?

parası olup amd kart alan net vizyonsuzdur. kısıtlı bütcen vardır alınır ona lafım yok. ben marvel rivals oynuyorum nvidia kartım var en son güncellemeden önce 240 fps alıyordum simdi 320 fps almaya basladım aynı ayarlarla, baska lafım yok. amd tembel bir firma aslada gelişmiyorlar.. amd...
  5. umix

1500 TL Spor İçin Kulaklık Önerisi ?,,

hala varmıdır bilmiyorum ama ben o kadar kulaklık değiştim şunun kadar kaliteli ses veren kulaklık görmedim, bir araştır belki bulursun. tam sporcu kulaklığı kulak arkası.
  6. umix

sitelerin hepsinde puanı 4.5+ yorumlarda iyi. senin bütcen 1500 liraymış daha kalitesini alırsın boş ver.
  7. umix

incehesapta 200 adet sattılar 600 liraya.
  8. umix

https://www.incehesap.com/topg-vox-sport-beat-anc-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-hardcase-canta-hediyeli-fiyati-75006/ az önce 600 liraya bunu sattılar sade çantası 350 400 eder. yorumlarıda iyi keşke alsaydın.
  9. umix

RTX 5060 Tı Haddinden Fazla İndirimde, Sahte mi?

ekran kartı sadece amazondan alınır riske girmeyin.
  10. umix

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı 23:00 'da

fiyatı iyiydi aslında çantası zaten o kadar eder ama insan adam gibi bir gaming kulaklık koyar.
  11. umix

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

bunlar satamadıkları ürünleri indirim ayağına her hafta koyuyorlar. aslında indirim falan yok google araması yapın ürünler zaten bu fiyatlara satılıyor. şu forumda yetkim olsa ilk işim bu başlığı anında kitlemek olurdu.
  12. umix

Selam Bu Sistem Kac TL Eder ?

40 bine vermezler böyle sistem vardır bir numarası dikkat et.
  13. umix

Trendyol Go'nun Müşteride Suç Bulması

amazon dışı alısveriş yapmayın son bir ayda 100k+ tv monitör ne varsa amazondan aldım. 2 kere iade yaptım, hatta anakartın ssd soğutucusunu kutuya koymayı unutmusum iade geri cevrilirmi diye düsünürken sorun yok dediler. 1000 lira fazla verin amazondan alın.
  14. umix

Hdturk Davetleri Açılmış.

hdturk kim ve siz bu insanları nereden tanıyorsunuz
Geri