sen yinede kendini güvene al bosver numarasını karala.
arkadaşın dediği gibi çakma ürün olabilir ama dolandırıcı dediğin olay farklı yerlere gidiyor. oralarda dolandırıcı cok var, ibandan parayı alıp kaçanlar var onlara diyoruz genelde dolandırıcı.
dolandırıcı olabilir ama diğer ihtimalde var. adamın numarası orada gözüküyor , eğer dolandırıcı değilse seni mahkemeye verme hakkı var biliyorsun dimi? iyice emin olmak lazım bence. cünkü dolandırıcı adam 100 lirayı aramaz bir önceki yorumda 1300 olur mu yazana 1400 olur demiş..
şimdi adamın dolandırıcı olduğu net değil. birine böyle ağır bir suclama yapmak icin elinde net kanıt olmalı. adam belki senle ugrasmak istemedi engelledi o şekil de olabilir.
not: hatta adam bu baslığı görse seni mahkemeye verebilir , herkese açık bir yerde sana sırf video atmadı...
uzun zaman sonra yazdım bende baslıgı en tepede görünce. beni linc etmişlerdi bazı yalakalar, biride kendini monitör uzmanı diye tanıtıyor herkese, adı lazım değil. neyse zamanla gerçekler çıktı ortaya..
yarın bana özelden yaz kolun 3 ayda geldiği noktayı resimleri cekip gösterim. macrosu kötü tepki süresi kötü. tusları iceri kacıp duruyor + analog ara ara kendi kendine sağ sol yapıyor.
karışmasın hocam gullit de iyidir al geç. zaten ps kolu dizilimi istiyorsun baska seceneğin yok.
ama gullit öyle övdüğü kadar iyi marka değil yani, gören razeri anlatıyor falan sanar :D.
gecikme olacağını sanmıyorum ps dizilimi şart dersen gullitkiti alabilirsin.
ayrıca arkadaşın fason dediği kol 2025 yılında gullitten daha fazla olumlu geri dönüş almış ve daha iyi bir koldur. bende 4 tane gamepad var xbox, gamesir supernova , atk ve razer iclerinde en iyi tepki...