umt umt isimli üyenin son içerikleri

1. U

X-raypad obsidian skatez stok

Sadece şekil diye biliyorum hocam başka farkı yoktur. Evet bu yeni gelmiş sanırsam ben de almayı düşünüyorum.
  2. U

X-raypad obsidian skatez stok

anasayfada xraypad donut universal skatez var hocam az önce gördüm
  3. U

İlk hangi yükseltmeyi yapmalıyım? (Ekran kartı, işlemci)

Hocam indirim dönemleri ile ilgili bir bilgim yok ama am4 olduğu için fiyatların sürekli düşeceğini varsayıyorum. Ben olsam sıfır alırdım dediğin gibi 3-5 rahat rahat kullanırdım. Faizsiz taksit var mı alacağın yerde?
  4. U

Benim anakartım seninkine kıyasla daha kötü olduğu için 5700X3D ye geçme konusunda çekingem var ondan dolayı daha fazla para harcamak istemiyorum yoksa kesinlikle 5700X3D alırdım yerinde olsam.
  5. U

Hocam bende de R5 3600 var ekran kartımda RTX 2060. Senin gibi fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Şahsen R5 5600e geçmeyi düşünüyorum sonrada iyi bir ekran kartı alacağım. Bir süre öyle idare edip ddr5 sistem dizeceğim. Bence ddr4 sisteme çok yatırım yapmamalıyız diye düşünüyorum.
  6. U

%0 Faizli 25000TL kredi almak mantıklı mı?

Hangi banka hocam ben de öğrenciyim bu tarz bir şey arıyorum bence mantıklı başka bir seçeneğimiz yok gibi
  7. U

GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC 12GB Ekran Kartı 15.479,10 TL

R5 5600 ile dar boğaz yapar mı
  8. U

RTX 4060 Ryzen 7 5700x3d için kasa ve işlemci soğutucu önerisi

Hocam bende de B450m s2hv2 var soğutucum Arctic Freezer 34 eSports DUO bu işlemciye geçsem anakart ve soğutucu yeterli olur mu belli bir süre sonra soğutucumu da değiştirebilirim
  9. U

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

2022 hocam, ama bence yine de iyi fiyatı alıp belli bir süre sonra problem yaşarsanız pilini değiştirebilirsiniz.
  10. U

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

Ben kullanıyorum, pil 80in altına indi cihazda ciddi takılmalar yaşıyorum. Pil yüzdesi çok çabuk düşüyor, diğer iphonelar gibi değil aklınızda alırken bulunsun.
  11. U

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

Hocam maono pdx200 ile aralarında 300 tl gibi bir fark sizce hangisi daha mantıklı ikisi arasında kaldım.
Top Bottom