Merhabalar 5k bütçem var kararsızım kablosuz güzel mikrofonlu kulaklık mı alsam yoksa 2500 TL'ye maono pd200x alıp geri kalan parayı tutsam mı sizin öneriniz ne olurdu
Merhabalar öncelikle bugün çift bandlı wifi adaptörü aldım driverlarını kurdum mobil etkin noktayı aktif ettim fakat telefonum bağlanmadı nasıl çözebilirim acaba
Ürün Linki
Arkadaşlar iyi forumlar şu anda hazır sistem alma aşamasındayım fakat şikayetvardaki şikayetleri okudukça kendim e ticaret sitelerinden toplamaya daha yakınım taksitle alabileceğim için 40bin bütçem var
Ekran kartı NVİDİA işlemci AMD olursa sevinirim
Selam arkadaşlar bu hafta içerisinde sistem almayı düşünüyorum hazır sistem veya peşin fiyatına taksitle alabilecegim sistem önerebilir misiniz? veya toplayabilirmisiniz acaba bütçem en fazla 45kya kadar cıkabilirim
Ekran kartı NVİDİA işlemci AMD olursa sevinirim
ekran kartında nvidia işimi gördüğü için nvidia bakıyorum hocam yoksa dediğiniz gibi 7800xtli sistem benimde aklıma yatmıştı
1733851084
2025’i beklersek yandık hocam gelecek zamlarla biraz daha zora girme ihtimali var
Merhabalar bu sistemdeki işlemciyi 7600 yapıp ssdyi de Lexar NQ790 yapıp almayı düşünüyorum fakat kasanın içindeki psu dan endişeleniyorum hiç duymadım adını sorun cıkartır mı sizce
Sistem
planım elden yarısını verip geri kalanı taksit yapmak belki bir ihtimal çıkabilirim tavsiyeniz için teşekkür ederim hemen bi üstteki attığım sisteme bakma şansınız var mı acaba
anladım hocam bu sistem nasıldır acaba
https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews