Aslında haklısın linuxun veya dağıtımların arkasında microsoft gibi bir şirket yok ve microsoft kadar hardcore pazarlama yapmıyorlar bence tek sorun bu
Sence insanlar bilerekmi windowsu seçiyorlar?
hayır tabii ki aldıkları bilgisayarda varsayılan windows yüklü bunu seni beni veya bütün forumu dahil etme insanlar daha bypass nedemek onu bile bilmiyorlar alınan bilgisayarların önemli bir kısmı ofis veya devlet dairelerine alınıyor ve bu insanlar...
linux yazılımcı oyuncu sunucular olmak üzere çok yönlü bir işletim sistemidir sistemin yeni eski güçlü güçsüz farketmeksizin kurabilirsin çünkü minimaldir
1748102080
linux altın çağını yaşıyor çok ama çok gelişti
oyunlar konusunda özellikle steamin çok fazla katkısı var ve steam böyle agresif...
ya ben naptım abicim ha bide arkadaş haklı sjsjjsjsj
arkadaşlar eğer linuxa geçmek isterseniz btt.community diye biryer var bana onlar yardım etmişti deneyebilirsiniz
1748095305
kod? uygulamayı mağazadan indir kur çalıştır aynı telefonundaki play store gibi
bunlara gerçekten şirketmi diyorsun microsoft gibi bir şirketmi sanıyorsun
linux açık kaynak olup arkasında sadece vakıflar ve bağımsız geliştiriciler duruyor sen bu vakıfları ve bağımsız geliştiricileri şirkettenmi sayıyorsun arkasında sirket olan tek dağıtım ubuntu peki diğer dağıtımların...
evet (şirket) linux tamamen açık kaynak geliştiriliyor ve öyle bir senaryoda win 11 in güvenlik güncellemeleri kesilecek
win 12 desteklemeyen birsürü bilgisayar güvenlik güncellemeleri sebebiyle başka işletim sistemlerine geçmek zorunda kalacak
ve cahilliğin zaten linuxu bir şirket sanmandan...
linux masaüstü bilgisayarlarının %5ine yaklaştı ilerde adobe ve anticheat programlarının geleceği resmen kesin ve windows 12 hüsran olursa insanlar ya mac yada linuxu seçecek pekiya ozaman
1748094106
evet çok uzun birsüredir ve kullanmaya başladığında 1 günde alışıyorsun
1748094148
daha dün...