Umudawoski isimli üyenin son içerikleri

1. U

Bu Isaret Neyin Simgesi?

cin ali
  2. U

Neden linux kullanmıyorsunuz

Aslında haklısın linuxun veya dağıtımların arkasında microsoft gibi bir şirket yok ve microsoft kadar hardcore pazarlama yapmıyorlar bence tek sorun bu
  3. U

Sence insanlar bilerekmi windowsu seçiyorlar? hayır tabii ki aldıkları bilgisayarda varsayılan windows yüklü bunu seni beni veya bütün forumu dahil etme insanlar daha bypass nedemek onu bile bilmiyorlar alınan bilgisayarların önemli bir kısmı ofis veya devlet dairelerine alınıyor ve bu insanlar...
  4. U

linux yazılımcı oyuncu sunucular olmak üzere çok yönlü bir işletim sistemidir sistemin yeni eski güçlü güçsüz farketmeksizin kurabilirsin çünkü minimaldir 1748102080 linux altın çağını yaşıyor çok ama çok gelişti oyunlar konusunda özellikle steamin çok fazla katkısı var ve steam böyle agresif...
  5. U

eğer bir sorun yaşarsan btt.communitye gel knkm yardım ederiz
  6. U

ya ben naptım abicim ha bide arkadaş haklı sjsjjsjsj arkadaşlar eğer linuxa geçmek isterseniz btt.community diye biryer var bana onlar yardım etmişti deneyebilirsiniz 1748095305 kod? uygulamayı mağazadan indir kur çalıştır aynı telefonundaki play store gibi
  7. U

yani adobe dışında windowstaki %70 uygulama var diyebilirim knkm geri kalanını uyumluluk araçları ile kullanabilirsin
  8. U

steamde aktarılıyor ama epic gamesi bilmiyorum knkm seninkide haklı bir sebep
  9. U

1 Evet 2 gerek yok linuxa virüs bulaştıramazsın ama illa istersen antivirüsler var indir kullan 3 hayır bazen daha iyi bile olabiliyor
  10. U

bunlara gerçekten şirketmi diyorsun microsoft gibi bir şirketmi sanıyorsun linux açık kaynak olup arkasında sadece vakıflar ve bağımsız geliştiriciler duruyor sen bu vakıfları ve bağımsız geliştiricileri şirkettenmi sayıyorsun arkasında sirket olan tek dağıtım ubuntu peki diğer dağıtımların...
  11. U

hangi dağıtım hangi pencere yönetici knk merak ettim
  12. U

seni seviyorum
  13. U

evet (şirket) linux tamamen açık kaynak geliştiriliyor ve öyle bir senaryoda win 11 in güvenlik güncellemeleri kesilecek win 12 desteklemeyen birsürü bilgisayar güvenlik güncellemeleri sebebiyle başka işletim sistemlerine geçmek zorunda kalacak ve cahilliğin zaten linuxu bir şirket sanmandan...
  14. U

linux masaüstü bilgisayarlarının %5ine yaklaştı ilerde adobe ve anticheat programlarının geleceği resmen kesin ve windows 12 hüsran olursa insanlar ya mac yada linuxu seçecek pekiya ozaman 1748094106 evet çok uzun birsüredir ve kullanmaya başladığında 1 günde alışıyorsun 1748094148 daha dün...
  15. U

karmaşık değil uygulama kurmak telefonuna play storeden birşeyler indirmekle aynı oyun dersen eğer steami indir oyunu kur oyna aynı
Geri