Umut ama pcden anlamayan isimli üyenin son içerikleri

1. U

2500 TL mouse önerisi

Merhabalar hem günlük kullanım hemde valoramt tarzr fps oyunlarında kullanacağım bi mouse arıyorum önerilerinizi bekliyorum hayırlı cumalar
  2. U

1 veya 2K bandına oyun için kulak üstü kulaklık önerisi

Kablolu tercihen 7.1 özelliği olan bi kulaklık bakıyorum bütçe 3 bintlye kadar çıkabilir ama tabi ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur benim için günde 2 saat valorant oynuyorum onun için kullanıcam
  3. U

Q ve F klavyeden birini nasıl silebilirim

PCyi sıfırladıktan sonra kurarken hem f klavye hem q klavye seçtim ctrl shift yapınca f klavyeye geçiyor bunu nasıl silebilirim oyun oynarken sürekli f klavyeyr geçiyor
  4. U

Valorant girdikten sonra ekran çözünürlüğüm düzelmiyor

Merhabalar çok saçma bir şey başıma geldi ve bir türlü çözemiyorum valorant indirdim ve girdim daha sonra çıktıktan sonra ekran taşma sorunu oldu ne yaptıysam düzelmedi çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim Not ekran kartım Amd
  5. U

ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

Pc linki linki bıraktım kuzenim alıcak bilgisayarı grafik ve çizim gibi bir bölüm okuyacak üniversitede yani anlıyacağınız render alıcak iş görücek bir pc arıyoruz yardımcu olursanız sevinirim
  6. U

Motorumu uzaktan takip edebileceğim bir cihaz arıyorum

Merhabalar başlıkta yazrığım gibi motorumun uzaktan konumunu gösterebilecek bir cihaz arıyorum akla ilk airtag geliyor fakat oda sadece apple cihazlarla çalışıyor bende samsung var onun yerine kullababileceğim gps veya takip cihazı önerisi bekliyorum
  7. U

Pcyi Tvye bağlayınca ses gelmiyor

Çıldırtacak ya
  8. U

Hdmıdan gösteriyor ordada
  9. U

Nedenini bilen yokmu ya reisler
  10. U

Hdmi ile bağlıyorum hocam
  11. U

Merhabalar iyi forumlar. Yanlış katagoride açtığım için tekrar konu açtım kusura bakmayın Pcyi tvye bağlayınca ses gelmiyor ses düzeyi karıştrıcısındada gözükmüyor alt başlangıç satırındaki hoparlöre sol tık atıp bakıncada gözükmüyor pcyi yeni sıfırladım ekran kartı driveri güncel fakat ses...
  12. U

Pcyi tvye bağlayınca ses gelmiyor

Merhabalar iyi forumlar. Pcyi tvye bağlayınca ses gelmiyor ses düzeyi karıştrıcısındada gözükmüyor alt başlangıç satırındaki hoparlöre sol tık atıp bakıncada gözükmüyor pcyi yeni sıfırladım ekran kartı driveri güncel fakat ses için bi driver indirmedim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...
  13. U

Gamepad Mortal kombatta çalışmıyor

arkadaşımdan ödünç logitech f310 gamepad aldım kablosunu takmama rağmen mortal kombat 1 oyununda bi türlü çalışmıyor pc içinde orta tuşu felan çalışıyor ama oyunda tuşlar çalışmıyor nasıl çözebilirim https://hardwaretester.com/gamepad bu sitede denedim tüm tuşlar çalışıyor
  14. U

1200TL pc uyumlu gamepad

1200-1300TL arası pc uyumlu gamepad alacağım kablosuz olursa sevinirim iyi forumlar
Geri