Kablolu tercihen 7.1 özelliği olan bi kulaklık bakıyorum bütçe 3 bintlye kadar çıkabilir ama tabi ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur benim için günde 2 saat valorant oynuyorum onun için kullanıcam
PCyi sıfırladıktan sonra kurarken hem f klavye hem q klavye seçtim ctrl shift yapınca f klavyeye geçiyor bunu nasıl silebilirim oyun oynarken sürekli f klavyeyr geçiyor
Merhabalar çok saçma bir şey başıma geldi ve bir türlü çözemiyorum valorant indirdim ve girdim daha sonra çıktıktan sonra ekran taşma sorunu oldu ne yaptıysam düzelmedi çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Not ekran kartım Amd
Pc linki
linki bıraktım kuzenim alıcak bilgisayarı grafik ve çizim gibi bir bölüm okuyacak üniversitede yani anlıyacağınız render alıcak iş görücek bir pc arıyoruz yardımcu olursanız sevinirim
Merhabalar başlıkta yazrığım gibi motorumun uzaktan konumunu gösterebilecek bir cihaz arıyorum akla ilk airtag geliyor fakat oda sadece apple cihazlarla çalışıyor bende samsung var onun yerine kullababileceğim gps veya takip cihazı önerisi bekliyorum
Merhabalar iyi forumlar. Yanlış katagoride açtığım için tekrar konu açtım kusura bakmayın
Pcyi tvye bağlayınca ses gelmiyor ses düzeyi karıştrıcısındada gözükmüyor
alt başlangıç satırındaki hoparlöre sol tık atıp bakıncada gözükmüyor pcyi yeni sıfırladım ekran kartı driveri güncel fakat ses...
Merhabalar iyi forumlar.
Pcyi tvye bağlayınca ses gelmiyor ses düzeyi karıştrıcısındada gözükmüyor
alt başlangıç satırındaki hoparlöre sol tık atıp bakıncada gözükmüyor pcyi yeni sıfırladım ekran kartı driveri güncel fakat ses için bi driver indirmedim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...
arkadaşımdan ödünç logitech f310 gamepad aldım kablosunu takmama rağmen mortal kombat 1 oyununda bi türlü çalışmıyor pc içinde orta tuşu felan çalışıyor ama oyunda tuşlar çalışmıyor nasıl çözebilirim
https://hardwaretester.com/gamepad bu sitede denedim tüm tuşlar çalışıyor