Umut Deniz isimli üyenin son içerikleri

1. U

Incehesap Ram Saçmalığı

olay nerden nereye çekildi gerçekten
  2. U

Incehesap Ram Saçmalığı

500tl kupon diyor hala hhahahah
  3. U

Incehesap Ram Saçmalığı

ürünü alıyorsun karttan paran çekiliyor ve ürün iptal oluyor siparişlerim kısmında aldığın ürünü göremiyorsun başarısız ve iptal kısmına da düşmemiş hala otodan bahsediyor bana
  4. U

Incehesap Ram Saçmalığı

zenginim zenginim yazan yok sen dakikalardır ağla ağla yazıyorsun 15 yaşında çocuk gibi
  5. U

Incehesap Ram Saçmalığı

haksız mı hakkını savunmayı bilmiyorsun gerçekten adamlar iptal olucak ediyoruz diye mail bile atmıyor ama karttan parayı çekerken saniyrsinde sipariş oluşturuldu diye mail geliyor saygısızlık
  6. U

Incehesap Ram Saçmalığı

kaç dakikadır ağla zırla muhabbeti yaparsa bana cevabını alır
  7. U

Incehesap Ram Saçmalığı

500 tl para mı kardeşim bu devirde 4 gram termal macun alırsan adam akıllı öp başına koy
  8. U

Incehesap Ram Saçmalığı

hala ağlama muhabbeti diyor kardeşim kullandığım kasayı atsam ağzının suyu akar sen ne anlatıyorsun bana ya
  9. U

Incehesap Ram Saçmalığı

hayır iptal edin anladım ee bari tarafıma mail ile bildirin kafalarına göre sessiz sedasız iptal ediliyor bu ne ya
  10. U

Incehesap Ram Saçmalığı

hala ağlama muhebbeti dönüyor Allah akıl fikir versin
  11. U

Incehesap Ram Saçmalığı

anlamazlar kardeşim valla isterse 20k olsun iptal maili bile atılmıyor
  12. U

Incehesap Ram Saçmalığı

10 yaşında çoluk çocuk bunlar para kazanmayı bilen tip değil kime ne anlatıcaksın ki hakkını aramasını savunmasını bilmez kim bilir kaç kişi yaşadı benim gibi millet heves yapıp alıyor iptal olucak diye mail bile atılmıyor
  13. U

Incehesap Ram Saçmalığı

çünkü dün ürünleri incehesaptan aldım iptal oluyor diye mail bile atılmadı
  14. U

Incehesap Ram Saçmalığı

iptal ediyorsun bari mail at kafalarına göre iptal oluyor bu ne saçmalık 1782133029
  15. U

Incehesap Ram Saçmalığı

anlamazlar kardeşim valla bunun gibi tipler yüzünden bu hallerdeyiz adamın kafa düz çalışıyor sadece sağını solunu görmüyor
Geri