Umut Kaya isimli üyenin son içerikleri

1. U

Pc

Dediklerinizi yaptım 3 4 gün sorun yoktu bugün bi anda yine olmaya başladı ve arka arkaya durmadan oluyor ne yapıcam ben ya off
  2. U

BİLGİSİYARIMIN EKRANI GELMİYOR

Arkadaşlar pc nin ekranı gelmiyor bir anda kapandı bidaha gelmedi 5. denemede falan geliyor ama geldiğinde en düşük kalitede geliyor ve değiştirmene izin vermiyor ne yapmam gerek yardım edebilirmisiniz
  3. U

Pc

Eve gidince deniycem
  4. U

Pc

xpm nedir? 1680590398 Hee ögrendim açıkmı olması lazım kapalımı?
  5. U

Pc

1680552875 Deniyeceğim
  6. U

Pc

1 kere olmuştu umursamadım aradan 2 hafta geçti yine oldu ve artmaya başladı şuan nerdeyse her açtığımda oluyor mesela valoranta basıyorum tak ekran gidiyor
  7. U

Pc

Bugün güncelledim üstüne yukarıdaki arkadaşın dediğini yaptım bakalım görücez olucakmı inşallah kurtulurum şu hatadan en sonunda nvindia ya geçicem böyle devam ederse
  8. U

Pc

şuan deniyorum
  9. U

Pc

itopya nasıl sorun yok diyor bi yandan onada şaşkınım
  10. U

Pc

Bu arada ekran kapandığında kasanın ve klavyenin ışıkları yanmaya devam ediyor
  11. U

Pc

Artık pc yi kullanamaz duruma geldim her açtığımda yapıyor çözüm bulamıyorum artık çoğu şeyi denedim ama düzelmedi şimdi senin dediğinide deniyorum
  12. U

Pc

Arkadaşlar Donanım Arşivinin 4 ay önce videosunu çektiği 6999 tl lik pc yi satın aldım 2 3 aydır bi oyuna veya youtubeye falan girdiğimde ekran gidiyor kasadaki yeniden başlat tuşundan yeniden başlatıyorum açıldığında ekran kartı kendini devreden çıkarmış oluyor pc yi kullanamıyorum 2 kez...
Geri