umut.kinali isimli üyenin son içerikleri

1. U

Öneri 240 - 256 GB sata SSD önerisi

Teşekkürler başka 1 önerin varmı
  2. U

PC İYİ FPS DÜŞÜK LÜTFEN YARDIM EDİN

Ddr3 sistem kurduğumda benimde başıma geldi ramdan kaynaklıymış teste sokunca anladım
  3. U

PC İYİ FPS DÜŞÜK LÜTFEN YARDIM EDİN

Ramden dolayı kaynaklanıyo olabilir memtest86 sokmanı öneririm
  4. U

Öneri 240 - 256 GB sata SSD önerisi

Arkadaşlar merhabalar 430 tl bütçem var Kingston - kioxia - ıntenso - JD arasında kaldım hangisini almalıyım ?
  5. U

Bilgisayar aniden kitleniyor

Arkadaşlar merhabalar 2. El 1 anakart aldım anakart görüntü veriyor 1 problem yok ama 30 saniye sonra klavyenin ışıkları sönüyor ve hiçbir tuşa basamıyorum kitleniyor sorun neyden kaynaklı olabilir (not : biosu resetledim hdd takılı değil )
  6. U

en az 3 saat yetebilicek ups tavsiyesi

arkadaşlar merhabalar elimde i3-9100f gt9800 8gb ramlı 1 bilgisayarım var elektirikler gittiğinde işimi bu bilgisayardan yaptığım için problem oluyor (sahibinden üzerinden ilan girişi yapıyorum) en az 3 saat götürebilcek 1 ups gerekiyor bütçe problem yok ama abartıya kaçmadan f/p ups önerirminiz
  7. U

Anakart mı Bozuk Acaba ?

Aynı sorunu bende yaşadım fotoğrafını attım anakartın elimle gösterdiğim yerini ısıttım (saç kurutma makinesi ile ) sorun düzeldi ama net 1 bilgim yok
  8. U

Bios pili takılı olunca bilgisayar görüntü vermiyor

Jumper'ı çıkarttığım anda bilgisayar dirket tetik aldı şuanlık 1 sıkıntı yok takmam gerekiyo mu ?
  9. U

Teşekkürler 1628334169 Şuan anakart hiç tetik almıyor nasıl ya ?
  10. U

Arkadaşlar merhabalar bios pilini çıkarttığım zaman sıkıntısız biosa girebiliyorum fakat bios pilini taktığım zaman bilgisayar görüntü vermiyor (pili ters çevirip 1 dakika bekledim yine aynı sonuç ) ne yapmam gerekiyor ? (Bu arada boota girip win10 yüklemeye çalıştığımda böyle 1 hata veriyor )
  11. U

Anakart CLR_CMOS pinlerinden tetik alıyor

Arkadaşlar merhabalar Anakart CLR_CMOS pinlerinden tetik alıyor sebibini anlamadım ne yapmam gerek ?
  12. U

8 tane molex kablosunu arka arkaya bağlafım problem olur mu

Patlamaz dimi ?
  13. U

5000 TL'ye Monitör dahil bu sistem alınır mı?

Bence değmez ama kötü değil
  14. U

Hem çalışan hem çalışmayan ekran kartı

Denedim sonuç aynı 1626027656 Aynı zamanda bios pilini ters çevirip taktım silgi ile sildim fakat yok
Geri