Başlıkta ki gibi CRU programıyla oc denedim 75 hz sonrasında reddedip geri 60hz atadı PC restledim ve sorun yoktu CRU programını silmeden önce oluşturduğum çözünürlüğü kaldırmak için delete all yaptım ve restart attı PC siyah ekranda kalıyor arkadan açılıyor.
Fn+ f2 ile bios açılmıyor ek bir...
bilgisayarımı sattım laptopa dönmek için dünden beri bakıyorum yeni eski illanlara bu adam muhtemelen alıp satıyor artık bundan alıcam yapacak bir şey yok
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-i7-7.nesil-harici-nvidia-4-gb-ekran-karti-240-ssd-1082033032/detay
hocam bu nasıl alınır mı bu fiyata fiyat son diyor satan arkadaş
1678879764
bunu alıyım mı hocam çok vaktim yok eder mi bu para
Sahibindenden biraz araştırma yaptım bütçeme uygun olanları listeledim
Dizi film ve Lol felan oynamak için alıcam
Listem;
https://shbd.io/s/yMk7wjCy
Bugün bir tanesini alıcam sizce hangisi en mantıklısı bütçe Max 6000
amacım dizi-film izlemek / Oyun olarak lol valorant tarzı hafif oyunlar oynatacak laptoplar. Ortalama 5K laptop için bütçem var Ankarada yaşıyorum Ankara dışı almayı düşünmüyorum.
Şu iki laptop denk geldi araştırırken sizce nasıl ...
Hocam tam bütçem 7000 TL ekran kartı hariç sıfır bir giriş seviyesi sistem istiyorum. Ekran kartını ikinci el alacağım 3k ekran kartına ayırıcam olursa rtx 2060 olmazsa 1070 muadili kartlar olabilir. Kasa düşünmüyorum başta uzay sistem kurmayı düşünüyorum. Bu yüzden ekran kartı hariç 4k ayırıcam...
Anakart :
Asus Prime H410M-F
İşlemci:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci
Ramler 8x2:
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 CMK8GX4M1E3200C16 Ram
Bilgisayarın temeli bu şekilde sistem tabanı uyumlu mu ?
ve bir kaç tavsiye PSU-E.KARTI
elimde ki sistemi satıp toplayacağım...
aynen cocuk bizim burda oturuyomus fazla bilmiyorum kardeşime alıcam pubg açar mı dedi sadece :D
1678798795
7000e vermeyi düşünüyorum
1678798959
hocam satıp i3 10100f işlemcili bir sistem almayı düşünüyorum ekran kartınıda 2.el uygun bir 1660s felan olabilir rdr dışında oyun oynamıyorum zaten...