Onu aldım hocam onada faiş bir fiyat çıkmıştı 17k gibi 11k geri iadesini aldım alacağım arkadaşta aralıkta yaptırmış ona 5k çıkmış aynı motor için bana 4k fazla çıkıyor bir sebep yokken
Merhaba 2. Motorumu alacağım sigorta sicilimde kaza, olumsuz bir durum yok alacağım motorda 150cc bir motosiklet ancak 15.000tl gibi saçma rakamlar çıkıyor sitelerde, 9100 TL'ye bir tane buldum ama şahsen buda fazla, önerebileceğiniz sigorta şirketi veya karşılaştırma sitesi varsa çok sevinirim.
Hocam fanlı olması daha kötü çoğunlukla bu tarz soğutucular ters akım yaratıyor ve sadece altını yükselttiğiniz için biraz iş yapıyormuş gibi görünüyorlar ama fanların hiçbir etkisi yok dediğim ürünü bence bir araştırınız kullananlar gayet memnun bende yakın zamanda laptopum için alacağım.
Dandik termal macun kullanılmıştır hocam size tavsiyem sıvı metale cihazınız uyumlu mu? bir bakın uyumlu değilse sağlam bir termal macun ve pedleri yenileyin ek olarak bu ürünü de kullanırsanız sıcaklıklar bi 20 derece düşer diye düşünüyorum...
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-fuxi-h7-siyah-rgb-usb-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914975379.html
bu ürünü bir arkadaş daha önermiş ben bizzat kullanıyorum 1.5 yıldır 900 TL'ye almıştım mikrofon ve rahatlık olarak gayet memnun kaldım alınabilir.
1 yıl kadar kullanılmış, programlama üzerine işlem yapmış oyun vs lol tarzı oyunlar oynanmış 1 yıl garantisi devam ediyor klavye mouse vs bunlarda iyi seviyede toplamı 5k eder pazarlıksız 45e anlaştım arkadaşla