umut3 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Bambu Lab 2. el fırsatçılığı

biz bizi bitiriyoruz gerçektende hobi için kullanılan ürünlerde bile böyle fırsatçılık karaktersizlik oluyor artık.Hobilerden soğutuyorlar.
  2. U

Bambu Lab 2. el fırsatçılığı

son zamanlarda renkli 3d yazıcı ile hobi olarak bişeyler yapmak istediğim için kolay ve zahmetsiz olsun istedim. bambu lab'te karar verdim. Ancak genel anlamda tedarik sıkıntısı olduğundan sıfırlarının ön siparişte olup 1 2 ay süreç verilmesinden kaynaklı 22-25 bin tl fiyat bandı olan yazıcılar...
  3. U

Bu ps 5 alınır mı sizce

@asko56 bütçem max 35 bin tl ve bilkom garantili 1 tb o fiyatlarda bulamadım ekstra hafıza ile yoluma devam ederim diye düşünüyorum zaten zaman ilerledikçe 1 tbde yetersiz kalma ihtimali var.
  4. U

Bu ps 5 alınır mı sizce

https://app.hb.biz/UaQH5rGB0Yu9 bu linkteki ps5 i almayı planlıyorum seri numaralarının önemi nedir ve slim olması kötü mü
  5. U

Çözüldü✓ Bilgisayar çalışıyor görüntü klavye mouse gelmiyor

anladım bilgilendirmeler için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağlıcakla.
  6. U

çok teşekkür ederim yardımınız için bahsettiğiniz terimin ne olduğunu araştırıp çözdüm. çok korkutucuydu peki kabul etmeme nrdenleri ne oluyor
  7. U

arkadaşlar yeni bir pc aldım ve kurulumunu yaptım sonra bios dahil herşeyi güncelledim. sonrasında biosa girip expo 1 yaptım ramların mhzsi artsın diye ve kapandıktan sonra pc çalıştı ancak görintü klavye mouse gelmiyor biosada giremiyorum sistem özelliklerim İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D...
  8. U

Abdullah Abinin paylaştığı Claws koltuklar

Claws koltuk kullanan var mı aranızda alınır mı sizce uygun fiyatlı duruyor
  9. U

Hangi ps 5 daha mantıklı

bazı eniştelerin hakkı ödenmez knk valla enişte var enişte var 😃
  10. U

Hangi ps 5 daha mantıklı

arkadaşlar enişteme ps 5 alacağım hediye olarak dijital mi diskli mi almak daha mantıklı ve kaç kollu alırsam avantajlı olur ps5 hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  11. U

Yardım Bitfenix digital t10 ef nasıldır

gamegarajdan hazır bir sistem aldım az önce ve kasa olarak bitfenix digital t10 ef görünüyor ,kasa ile ilgili bilgisi olan biri var mı nasıldır.
  12. U

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

sistem hemen hazırlanıp gönderilmiyor indirimdeyken satın al baktın önüne iyi bir fırsat çıktı ürün hazırlanmadan iadesini yapar fırsata koşarsın daha mantıklı bence.
  13. U

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

3 veya 6 taksite gücüm yetmiyordu 10 ay taksit ile yapıştırdım evet arkadaşlar her şey süpriz gibi ancak bu platformlarda iade diye bir seçeneğiniz var veya satıcıya ulaşıp bana ne göndereceksiniz stoğunuzda ne var geldiğinde beğenmezsem geri göndermeyeyim söyleyin ki ona göre iptalini sağlayayım...
  14. U

Çözüldü✓ OEM bilgisayar satan sitelerin fiyat karşılaştırma sitesi

@Kacakwhiskey nokta atışı çok teşekkürler, yardımın için.
  15. U

Çözüldü✓ OEM bilgisayar satan sitelerin fiyat karşılaştırma sitesi

Arkadaşlar forumda biri vardı ,zamanında şöyle bir site yapmıştım demişti bilindik oem pc satışarı yapan siteler arasında filtre yapıyordu 5070 ti 16 gb seçildiğinde 5070'li oem pcler geliyordu. Bu sitenin linki varmıdır veya böyle bildiğiniz başka bir site var mı ?
Geri