son zamanlarda renkli 3d yazıcı ile hobi olarak bişeyler yapmak istediğim için kolay ve zahmetsiz olsun istedim. bambu lab'te karar verdim. Ancak genel anlamda tedarik sıkıntısı olduğundan sıfırlarının ön siparişte olup 1 2 ay süreç verilmesinden kaynaklı 22-25 bin tl fiyat bandı olan yazıcılar...
@asko56 bütçem max 35 bin tl ve bilkom garantili 1 tb o fiyatlarda bulamadım ekstra hafıza ile yoluma devam ederim diye düşünüyorum zaten zaman ilerledikçe 1 tbde yetersiz kalma ihtimali var.
arkadaşlar yeni bir pc aldım ve kurulumunu yaptım sonra bios dahil herşeyi güncelledim.
sonrasında biosa girip expo 1 yaptım ramların mhzsi artsın diye ve kapandıktan sonra pc çalıştı ancak görintü klavye mouse gelmiyor biosada giremiyorum sistem özelliklerim
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D...
arkadaşlar enişteme ps 5 alacağım hediye olarak dijital mi diskli mi almak daha mantıklı ve kaç kollu alırsam avantajlı olur ps5 hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
sistem hemen hazırlanıp gönderilmiyor indirimdeyken satın al baktın önüne iyi bir fırsat çıktı ürün hazırlanmadan iadesini yapar fırsata koşarsın daha mantıklı bence.
3 veya 6 taksite gücüm yetmiyordu 10 ay taksit ile yapıştırdım evet arkadaşlar her şey süpriz gibi ancak bu platformlarda iade diye bir seçeneğiniz var veya satıcıya ulaşıp bana ne göndereceksiniz stoğunuzda ne var geldiğinde beğenmezsem geri göndermeyeyim söyleyin ki ona göre iptalini sağlayayım...
Arkadaşlar forumda biri vardı ,zamanında şöyle bir site yapmıştım demişti bilindik oem pc satışarı yapan siteler arasında filtre yapıyordu
5070 ti 16 gb seçildiğinde 5070'li oem pcler geliyordu. Bu sitenin linki varmıdır veya böyle bildiğiniz başka bir site var mı ?