umut46122 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yeni Alınan Pc De Fps Düşük Geliyo Neden Olabilir?

Hocam os mode'u Windows uefi Mode yaparak açabildim diğer asus laptopta direkt olarak sekme vardı secure boot için ilginç geldi bu
  2. U

Expo açtım hocam 1776169903 Sağolun bu arada sizin önerdiğiniz sistem
  3. U

Güncelmiş hocam zaten os Mode secure boot Mode standart falan var
  4. U

fps sorununu düzelttim fakat biosta secure kısmı yok secure boot açamıyorum biosu güncellemem mi lazım
  5. U

Merhabalar aldığım bilgisayar dün geldi ekran kartı driverlarını falan güncellemişler fakat cs de fps çok düşük geldi bana 1.6 da 400 fps alıyorum cs2 de 150-250 arası sebebi ne olabilir ne yapmalıyım sistem: 9060xt r5 7500f
  6. U

🔥İndirim KTC H27T22C 2K 210Hz(O.C) 1ms Monitör 🔥6.699₺

6999 TL'ye almıştım çok iyi monitör
  7. U

Çözüldü✓ Ktc H27T22C osd ayarını bulamıyorum

bana düzgün geldi hocam bozuk diye stres olmuştum da değilmiş iyi ki de 1775674454 size daha iyileri nasip olsun inşallah
  8. U

Çözüldü✓ KTC H27T22C Hata Alıyorum

ekran ayarını fps yapınca kırmızı şeyler çıkıyormuş özele çekince düzeldi hdmi kullandığım için 60 hz alıyormuşum onu da düzelttim git gel de artık olmuyor şu an birlikte mutluyuz :)
  9. U

Çözüldü✓ Ktc H27T22C osd ayarını bulamıyorum

hocam benim kerizliğim biraz tuşa bir kere basmamız lazımmış ben basınca kapandığını sanıyordum
  10. U

hocam o sorunu çözdüm fakat fps 60 da sabit osd ye erişemiyorum ekran git gel falan yapıyor sanırım iade edip aoc alacağım
  11. U

hocam bu da va panel olduğu için biraz önyargılıyım
  12. U

internette yok hocam monitör hakkında 1 video bile yok sanırım iade edip asus falan alacağım...
  13. U

iade edersem başka model alırım hocam laptop'a bağladım ben bu arada 1775668001 osd nasıl açılıyor biliyor musunuz hocam
  14. U

hocam o tamam da osd ayarı yok yani açmayı bilmiyorum galiba fakat yine yaşanırsa ne olacak
  15. U

güncel
Geri