umut_dert isimli üyenin son içerikleri

1. U

Telefon işlevsiz hale nasıl getirilir?

J7 prime kullanıyorum. Sadece arama ve whatsapp icin kullanmak istiyorum telefonu. Bir nevi tuslu telefona cevirmek istiyorum. Bunun icin herhangi bir yontem var midir?
  2. U

Tanrı varlığında ikileme düşmek

Duyguların tüm davranışlarını etkilemez ama düşüncelerin etkiler. Zaten bir şeyin yanlış olduğunu düşünüyorsan o senin için yanlıştır. Ancak yanlış olduğunu bile bile yaptığın şeyler varsa, o eylemler sana yük olur. Yine de yapmaya devam edersen değer yargilarin degismeye baslar. Seri katillerin...
  3. U

Araştırırım kayra bey :) Kendimi LaVeyan satanizmine daha yakın hissediyorum ama zararı olmaz yine.
  4. U

Sanırım tam olarak aradığım cevap bu. Nihayetinde yapmak istemedigim şeyleri yaptım ve bunları yaparken pişmanlık hissetmedim. Aklım başıma geldiğinde rahatsızlık duymaya başladım.
  5. U

Tüm anlatıların, insan çevresinde dönmesi benim için başlı başına bir saçmalık. Halbuki benim yerdeki taştan ve çakıldan da pek farkım yok.
  6. U

Haklisiniz, nasıl olsa yaşayıp gidiyoruz. Cevabı olmayan şeyleri irdeleyip durmaninda okyanusta kulaç atmaktan pek farkı yok. Ama insanım nihayetinde sorgulamadan da edemiyor insan.
  7. U

Iyiyle kötüyü, dogruyla yanlışı ayırabilecek bir olgunluktayım. Her ne kadar gecmisteki eylemlerimi terk etmis olsam da bu onları yaptigim gercegini yine degistirmiyor. Gerçi dediğiniz gibi sorunumun kaynağı da bu olabilir, dediginiz gibi. Fikriniz için teşekkür ederim.
  8. U

Doğru diyorsunuz. Diyebileceğim pek bir şey yok.
  9. U

Benim de hislerim var. Insanım nihayetinde. Görmedigim bir varlık olduğu için inanmadığımı söylemedim gerçi. Ki görsem inanırdım da, ki dediginiz gibi herkes müslüman olurdu yine. Ustelik dusuncelerle hisler farkli konulardır benim için. Yeri gelir aklımı, yeri gelir kalbimi dinlerim bazi zamanlar.
  10. U

9 Haklısınız. Teknoloji forumu burası. Farklı yerlere gitsem daha iyi olabilir. Teşekkürler.
  11. U

Gecmis olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Emin değilsiniz derken kime dediniz bilmiyorum ama inanmadığımı söylemiştim. Nasıl hissetmem gerektigimden pek emin değilim açıkçası 1703459405 Kendimi nereye ait hissettiğimden emin değilim sadece. Var olmaması ise mantığıma yatıyor.
  12. U

Ilk veridigin cevaptan ilk verdiğim yanıttaki mesajı senden aldım ben. Ayrıca senin doğru ve yanlış kavramların yetistigin topluma göre şekillenir zamanla. Bir müslüman olarak doğman farkında olmadan seni de o kalıplara soktuğundan pek farkında olmuyor insan. Yine de dininize saygı duyuyorum...
  13. U

Azap korkusu seni bir şeyi sevdirmeye, inandırmaya iten güç olmamalı. Istemediğin şeyi sırf o şeyden korktuğun için yapmamalısın. Eleştirel olarak söylüyorum, cevabın boş. 1703458697 Deprem esnasında tanrının varlığını sorgulamıştım yine. Birileri kurtarmaya gelir mi diye. Tek hissettiğim...
  14. U

Tanrıya inanmıyorum. Küçüklükten beri saçma geldiğinden zamanla ateist oldum. 6 şubat depreminden önce içimde birazda olsa inanç vardı ve enkazdan sonra inancımı da orada bırakmış gibi hissediyorum. Günlük hayatta maşallah inşallah gibi kelimeleri sık kullanıyorum. Önceden böyle değildim...
  15. U

Tusluceptelefonu.com güvenilir midir?

Telefon alışverişi yapacağım oradan. Daha önce oradan alışveriş yapan var mı? Varsa deneyimleriniz neler? En önemlisi güvenilir midir?
Geri